[世界命題] Fujifilm討論區(24)instax SQUARE

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
自己已食
敲碎晒d玻璃留返個框係到
垃圾八爪魚架企唔穩
親愛的客戶:

多謝閣下購買FUJIFILM X系列可換鏡頭數碼相機,由即日起至2017年6月30日,所有已登記保養服務的X系列可換鏡頭數碼相機用家,
均可獲贈FUJIFILM eShop電子購物禮券乙張,以優惠價HK$990購買原價$3,180的 FUJINON XC50-230mmF4.5-6.7 OIS鏡頭(黑色)乙支。
數量有限,售完即止。

之前無晒銀色 今次有黑色 已經訂左支黎玩下

屌 之前仲心急要左銀色
有冇師兄想交換

之前淨係收到銀色個email, 今次無收到
上次個code用唔用得?

我都鐘意黑色多過銀色
我係上次預訂左銀色 點知無貨 依個優惠唔知係咪我依d case 先有
我之前仲收到下面依個email
親愛的客戶:

謝謝預訂富士產品

由於FUJINON XC50-230mmF4.5-6.7 OIS (銀色) 已售罄及供應商已停產沒有存貨.

因此e shop優惠會轉為FUJINON XC50-230mmF4.5-6.7 OIS (黑色),

我們會於本星期五前再傳送優惠券號碼予 貴客在e shop 網上訂購.

如貴客有興趣請再次到網上訂購, 數量有限,售完即止. 謝謝!

註: 因現在更新網站產品資料, 因此e shop網站稍後會有FUJINON XC50-230mmF4.5-6.7 OIS (黑色) 可選擇.

有啲想買黎去演唱會影明星

其實唔錯wor, 990有支長焦
我之前買左,一直無乜用,之後上次去影演唱會,圖中係會展hall5bc,我坐地面最尾果排,拉盡到230都接受到,有張我仲用黎做wallpaper

會唔會好容易矇左 因為手震

打少d
頭先又影演唱會,如果淨想影人,都有1/100, 都算安全ge
d相無汁過嫁,全部機setting,我LR都無
想問大家
ISO 大家通常最盡推到幾多?

利申:xt20, NR keep 住都係 -2

有冇人可以分享下
hi 又係我條煩膠啊

電子殺手
今日跌爆左個保護個塊野
跌崩左 扭唔開
人在瑞典唔知可以去邊到整

雅仲
自己已食
敲碎晒d玻璃留返個框係到
垃圾八爪魚架企唔穩

八爪魚架 你買左咩牌子
hi 又係我條煩膠啊

電子殺手
今日跌爆左個保護個塊野
跌崩左 扭唔開

雅仲

1650支雞野爛左都冇所謂
hi 又係我條煩膠啊

電子殺手
今日跌爆左個保護個塊野
跌崩左 扭唔開

雅仲

諗起日本d矛盾大對決
應該整集 雅仲 vs 3310
hi 又係我條煩膠啊

電子殺手
今日跌爆左個保護個塊野
跌崩左 扭唔開

雅仲

旅行緊冇鏡點影相啊
我旅程都未到1/10啊
枝垃圾八爪魚係百老匯送既

上星期俄羅斯影既
係咪有個tg gp架?想入
新手一問 m mode個時點解冇左較ev個功能? 咁日頭影相個時係咪用shadow highlight 個d黎調整就ok

你都用緊m mode,自己控制光圈、快門、iso, 仲要曝光補償做乜?
終於都收左部XE2 Kit
正式加入Fuji Family

上星期俄羅斯影既

好有電影feel

上星期俄羅斯影既

好有電影feel

拎左枝1855上荃灣整 唔知幾耐先拎得返
佢仲要話d零件冇貨
想問下有冇人有touit 12mm/2.8

想睇下大家啲comment

垃圾造工, ok畫質, 一流星芒, on9價錢

X-T10 表示 -20度落雪環境無問題
想問下有冇人有touit 12mm/2.8

想睇下大家啲comment

垃圾造工, ok畫質, 一流星芒, on9價錢

形容得好好
蘇寧八百幾加兩年保養抵唔抵屌
相機一年保好似唔係好夠
相機一年保好似唔係好夠

fuji好少壞
相機一年保好似唔係好夠

fuji好少壞

當買個心安 反正長用
相機一年保好似唔係好夠

fuji好少壞

當買個心安 反正長用

所謂2年保養應該唔包零件 淨係free檢查費
我自己拎去荃灣唔好?
想問下黑色XT2行貨宜家咩價位?

有冇巴打近排問過淨BODY幾錢?
有去HKPRICE睇過 想知實價幾多
想問下黑色XT2行貨宜家咩價位?

有冇巴打近排問過淨BODY幾錢?
有去HKPRICE睇過 想知實價幾多

大鋪通常加800-1000,但可以免分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞