[世界命題] Fujifilm討論區(24)instax SQUARE

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
比人話我乜都唔識就買部咁專業既相機(x-t2) = 哂錢

慢慢學啦,學多幾年乜都識啦,一步登天咩巴打

我宜家就係想一步到位再慢慢學
但佢地唔明我 唉

佢地話買部平平地既影下先 真係有興趣先再上

我原本都係咁諗 所以買左xa2 kit入門
但xa2買黎真係哂錢
之後再入xt1
賣左舊個部xa2
前前後後啲折舊都無左枝1855
富士send咗個email話有得用優惠價990 買支銀色xc 50-230,好似幾抵咁

有冇人有見過其他優惠

我都收到, 原價3180
呢枝好唔好用

外國有review話呢支同xf 55-200
差唔多image quality
明顯分別係兩支鏡 鏡身的用科

review都有講佢缺點係對焦慢
富士send咗個email話有得用優惠價990 買支銀色xc 50-230,好似幾抵咁

有冇人有見過其他優惠

呢枝好唔好用

係第一代黎架

啱啱打去問咗

有冇人有見過其他優惠

呢枝好唔好用

係第一代黎架

啱啱打去問咗

第一代同第二代主要係差半級防震?
有個朋友筆直大概五千想入門攝影

我覺得富士機值得介紹 不過我唔熟

各位巴絲有咩介紹?係咪只有X-A3啱價位?

X-20 比多幾千玩下

有冇人有見過其他優惠

呢枝好唔好用

係第一代黎架

啱啱打去問咗

第一代同第二代主要係差半級防震?

冇錯,
呢個promote 兩年前都做過

富士機既價值係獨家 xtrans sensor
xa3是用普通sensor的
所以比多3千啦巴打
xt20-1855 kit
kit都好過你xa3果枝
比人話我乜都唔識就買部咁專業既相機(x-t2) = 哂錢

買x-t2 啦 我都係咩都唔識
宜家慢慢學緊
想問下大家有無用mon貼?
xt10+1855 vs xt20+1650
窮撚唔夠錢,想問下意見邊個choice好D?
收18-55 kit鏡
telegram lihkgbada

xt20 1855
有無平燈推介?
用緊xt20
新手第一次買fujifilm求指教
本身用緊6D 會影景影人去旅行
去旅行拎一兩次6D覺得無乜野
到後期啲已經嫌佢好重唔想拎
睇啱x-t1同x-t20
揀唔落手
x-t1係WR 可用溫度個範圍又大啲
但x-t20又新啲
x-t1同x-t20重量唔影響我揀邊部,輕過6D已經好開心

xt20 1855

貴多成千

xt20 1855

貴多成千

再儲下錢,好過你買完後悔
有冇M42 TO FUJI MOUNT推介?入左二手XE1想玩下老鏡

xt20 1855

貴多成千

分期買
我早兩日終於出左部XT20玩
依家仲研究緊

xt20 1855

貴多成千

分期買
依家仲研究緊

巴打買幾錢

xt20 1855

貴多成千

分期買
依家仲研究緊

巴打買幾錢

邊間分期抵
追post有講話蘇寧恆生卡免息

xt20 1855

貴多成千

分期買
依家仲研究緊

巴打買幾錢

邊間分期抵
追post有講話蘇寧恆生卡免息

蘇寧
其實1650 同1855分別在邊到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞