[世界命題] Fujifilm討論區(24)instax SQUARE

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
新手已買xt-2 kit set裝 有心學 留名求指教

正,我玩左五枝鏡,最後放剩kit

幾錢入
屌頭先部x-t1跌左落地安已不

跌一次 會進化xt2

跌一次 會進化xt2

好似有ching想收xt1,襯未壞快啲放左佢

跌一次 會進化xt2

好似有ching想收xt1,襯未壞快啲放左佢

快啲TG佢
全香港都無黑色x100f想買都買唔到
搵唔到XT10 kit set 行貨

今時今日仲買xt10

今時今日仲買xt10

比多2000 買XT20?
新手想買x-t20 應該跟1855 kit定買body再配鏡? 如果配鏡 配邊款?
主要影景 後人像
如果想玩舊鏡,平平地入邊部二手好?

今時今日仲買xt10

正路都XT20
XT10話係行都唔敢買啦

幾錢入

呢排都想入xt2
新手想買x-t20 應該跟1855 kit定買body再配鏡? 如果配鏡 配邊款?
主要影景 後人像

可以kit鏡玩住先 唔岩再換囉

今時今日仲買xt10

正路都XT20

我都好奇點樣搵到仲有貨
不過差2千 xt20絕對值得

今時今日仲買xt10

正路都XT20

我都好奇點樣搵到仲有貨
不過差2千 xt20絕對值得

唔該哂 搵日去睇下
巴打通常去邊到買電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞