我和鄰居大姐姐的故事(4)

1001 回覆
131 Like 6 Dislike
七十九

「男朋友?」Ada瞇埋眼睛望一望我:「雖然係你呢個新男朋友係靚仔一名,但Kitty姐妳轉左性戀童呀?」

呢條撚樣都幾冇禮貌,我有啲火火地:「童妳老母!」

「喂你…!」

「哎呀~哎呀~咁我口味係轉左嘛,又靚仔又大隻仔又『勁』~」Kitty姐姐急住打圓場:「唔好講我喇~呢位哥哥仔就係妳新男朋友~?」

哦…新男朋友…

係咪即係呢個Ada換男朋友都換得好撚密呢?

Ada於是橫左我一眼,轉而答道:「係呀,佢叫Alexander。」屌你老味,個名叫騎呢既。

肥仔Alexander怕怕醜醜咁一笑:「你好。」

「哈哈~你地兩個就係A & A~」Kitty姐姐搞爛gag。

「好爛囉唔該。」Ada一臉嫌棄。

「哈哈,唔係吖,幾好笑。」肥仔回答。

「我話爛就爛喇!」Ada不滿地道。

「係既係既…」肥仔賠笑道。

呢條肥仔好似好好恰咁,唔撚怪之得比我既first impression就係Ada食撚住佢咁喇。

「哎呀~我地快啲點歌先喇!」Kitty姐姐拖住我響疏化上面坐低,再用個搖控器響度點點點歌。

我其實第一次黎乜鳩都唔識,自己又冇聽歌,所以我淨係得個聽字。順帶一提,Kitty姐姐唱歌又意外地幾撚好聽喎。

不過好彩既係有K Buffet食,對於我黎講自助餐真係好新鮮,雖然後尾Kitty姐姐話其實啲食物質素好一般,但我就覺得啲野食好好味。

結果佢地有佢地唱,我有我食。

亦都好彩我keep住有野食,可以分下心唔駛諗住秋兒姐姐今晚去開既黃社聖誕party…

唔駛諗社長會點同佢製造機會二人獨處…

唔駛諗…

但我而家仲響度諗緊…

*

不得不講既係,兩條女既唱功應該唔錯,雖然我對Ada既印象好差,但不得不承認佢唱歌係幾好聽。

Alexander就唱得好撚難聽,佢唱既時候我見到Kitty姐姐係咁忍撚住先可以唔笑。

不過雖然Ada睇落對Alexander好多怨言,但係Alexander要錫要攬要抽水又好,Ada縱使一臉唔願意,都會照比佢做。

老老豆豆,如果係過左十幾年之後既而家,我會覺得佢係一個服務態度好撚差既ptgf。

不過都埋單果陣我就知點解…因為肥仔一個請晒我地咁多個人唱K。

「多謝喎~」Kitty姐姐道:「妳男朋友真係有錢~」

「梗係喇!」Ada講完之後白左我一眼。

屌妳吖,我明妳想講咩!

但佢又真係冇講咩…所以我只能夠忍鳩住…

我地唱完K之後都差唔多六點,所以就一齊離開,響正門道別。

Ada撟住肥仔話:「Alexander呢就book左B酒店既自助餐同我二人世界,所以我地而家過去先喇~Kitty,下次再見喇!」然後好似炫耀咁向我白一白眼。

屌吖。

「今日好開心呀~Ada姐~」Kitty倒係好似睇唔明Ada背後既意思咁,向佢愉快咁道別。

*

響平安夜既銅鑼灣街道之上,行人熙來攘往,加埋四周圍既聖誕節裝飾,其實好熱鬧、好溫暖。

Kitty姐姐就係咁拖住我隻手,響銅鑼灣度周圍行街睇野。

明明應該係好溫馨先啱,但我心入面總係記掛緊某樣野。

我都唔知點解會咁在意。

唉,我要整理好心情,好好咁享受呢個平安夜先。

「喂,淫賤既Kitty!」我毫無掩飾咁叫住Kitty姐姐。

我想令自己只係專注眼前呢隻淫娃。

「作死你咩!」Kitty姐姐輕輕力咁打落我手臂度:「啲人望住喇!」

「乜妳唔係咩?」我諗起呢條姣婆好似幾鍾意玩野外露出,咁都仲唔係淫賤?

「係啫…」

「係喎!妳仲乜話我係妳男朋友!」我已經唔係破處果陣既余正熙,Kitty姐姐呢種逢場作戲既語氣係呃我唔到既。

「嘻…做我男朋友唔好咩?」

「屌妳,問妳就答喇。」我微怒。

我咁都有得嬲,可能真係同秋兒姐姐去黃社個濕鳩party所以心情唔好有關…

「玩下咋嘛~唔好嬲喇~」說著響我面頰錫左一啖,又道:「因為Ada話要帶埋男朋友出黎嘛~咁我為左唔好一個自己出黎咁丟架,所以咪搵你扮我男朋友囉~」

都幾無聊。

「我唔鍾意妳個朋友。」我同Kitty姐姐講:「我最撚憎人當我小朋友。」

係好好好好好好好撚憎。

「唔好咁喇。」Kitty姐姐道:「佢都係冇心啫。」

佢係妳朋友所以妳先咁講啫,我就唔係好覺。

「妳都當過我係小朋友架!」

「唔通就係因為咁所以一開始你唔鍾意我?」Kitty姐姐好似有小吃驚。

「係又點,吹咩?」

「今晚就幫你吹…」Kitty姐姐淫淫地道…

佢真係…夠晒淫…

(待續)
six nine nine
Kitty 會唔會沉船
平安夜都要大家著返條褲
樓豬你於心何忍
加更 ?
真係好小朋友
越睇越覺得男主唔止幼稚仲有d弱智
好似食雞唔食雞皮個d咁
支持
已經估到kitty 屋企人突然返左黎無得扑
呀咁我知咩黎喇
仲有5d699
睇落去就知
sorry今晚先再更
sorry要今晚了
佢係架
只係一隻識扑野同踢波既小學雞
佢係幼稚架仲成日無病呻吟
別讓巴
要著返褲
祝大家聖誕快樂
樓主話事啦
跟住狗衝去社長屋企
見到秋兒同社長準備埋牙
係55699
各位聖誕快樂
凍到著返條褲
上年同今年聖誕都不快樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞