我和鄰居大姐姐的故事(4)

1001 回覆
131 Like 6 Dislike
帽事!
情感上既次序
熙熙 成魔之路 start
整返篇社長落藥熙熙英雄救美
比社長食到秋兒姐姐嘅話就棄故
x2 隻豬只能夠比熙熙
好期待淇淇嗰part
夾埋幫秋兒姐姐破處
秋兒姐姐唔係之前已經俾人破左處咩,熙熙企左係門口
嗰篇唔係樓主出,有人亂入
仲有保健室果一次
嗰篇我以為係之前其他故㗎喎
我記到而家
Sor 寫得太真
文呢?
可能回唔切留言,我出左文先
七十八

二零零三年十二月二十四日。

平安夜。

下晝一點鐘。

我響銅鑼地鐵站閘機果度一個企響度戇鳩鳩咁等Kitty姐姐。

其實果陣大部分中學生都已經有手提電話,但我窮我冇,所以唯有真係等佢出現。

不過我心入面思潮起伏,彷彿今日赴約同Kitty姐姐去共赴巫山似唔係一個好既選擇。

因為今日為左扑野既關係,我間接令到秋兒姐姐可以出席果個狗公社長屋企舉辦既黃社幹事聖誕Party。

屌吖。

不過…

唔通我仲可以厚顏無恥咁同秋兒姐姐講唔好去黃社個party咩。

其實由我同Kitty姐姐扑野果日開始,我已經冇資格對社長講任何野。

不過…

我真係好唔想秋兒姐姐平安夜同社長一齊過…

好唔想…

「喂!熙熙~等左好耐呀~?」一把好姣既聲音從旁邊響起,將我從沉思中帶回現實。

我向聲音既方向望過去。

「嘩屌,妳今日諗住去做雞呀?」我望住睇落悉心打扮過既Kitty姐姐驚訝地問道。

Kitty姐姐著左件貼身既黑色上衣,將佢既身材突顯左出來,但胸口位置又有小小deep V,令人輕易望到佢既乳溝,真係唔撚驚凍。下身就著左件灰色既超短裙,一對美腿表露無遺,搭埋一對長靴,仲有悉心化妝過既面孔…

好似聖誕節想搵多幾轉客賺錢既雞。

「喂~衰人!」Kitty姐姐嬌嗔道:「我特登打扮過黎比你睇架~」

「但係妳今晚乜都唔著架喎。」我道:「果陣先係最好睇。」

「鹹濕仔…咁我都想同你出街果陣著得靚靚架嘛!」Kitty姐姐道:「讚下我一句喇,好冇~~~」

「唔好。」

「哎,衰人。」Kitty姐姐冇再糾纏落去,轉為撟住我手臂道:「我地行喇,佢地到左架喇。」

「哦。」

「仲有呀,一陣響佢地面前叫我Kitty得喇,唔好叫我Kitty姐姐叫到我咁老。」Kitty道。

「叫妳淫娃得唔得?」

「唔好啦~」

「但妳係喎。」

傾談中我地向卡啦OK進發。

或者響旁人眼中,我地係一對熱戀中既情侶,但事實上我地只係炮友。

我地去到卡啦OK,再由職員帶領進入K房。

老老柒柒,今次係我人生中第一次唱K,加上我又冇乜聽過歌,乜鳩都唔識唱,今日肯應承Kitty姐姐出街真係因為今晚有閪屌。

一打開門,我就見到有一pair男女響音樂下熱吻緊,搞到個staff有小小尷尬。

我轉頭向Kitty姐姐問:「唱K係咁唱架?」

Kitty姐姐失笑道:「梗係唔係。我地過去打招呼先喇。」然後拖住我隻手過去。

男既有啲肥肥地,稱唔上靚仔,但就有個肚腩仔。短短地既頭髮帶住副黑色粗框眼鏡。佢著住一件淺啡色既褸,入面著住唔知乜鳩牌子既Polo shirt。

個女既就應該係Kitty姐姐既小學同學。髮型唔算長,髮尾只係去膊頭,個樣係眼大大,亦都明顯係化左妝,精心打扮過,都叫見得下人。佢外面著住一件紅色連身既連身背心裙,入面著左件橙紅色既長衫針織衫。

題外話,女孩子去到中四就化妝究竟正唔正常?

至少我冇見過秋兒姐姐化。

而就我而言,Kitty姐姐就算唔化妝都好撚正。而家佢化左妝反而有啲似雞。

離題了。

呢pair男女打茄輪打到一半比我地打斷左,唔多唔少有啲尷尬。

「嘻~Ada姐妳地玩到咁激呀?」Kitty姐姐嘻嘻笑道。

「最衰都係你個死人頭係咁話要錫!」呢個叫Ada既女仔一下拍落佢男朋友手臂上面:「比人見到晒喇!」

男朋友賠笑道:「咁情到濃時都冇計既…」

Ada擰轉面道:「我都冇你咁好氣!」

我真係睇唔撚出呢條Ada究竟係真嬲定假嬲…

「哎呀~Ada姐唔好嬲喇。我黎同妳地介紹下先。」Kitty姐姐接著向男朋友笑了笑:「我叫Kitty,呢個係我男朋友熙熙~」說著再將佢個雞頭挨落我手臂度…

不過…

呢一刻到我睜大雙眼望住Kitty姐姐…

男朋友!?

WTF?

我先唔做公廁既男朋友!

我正想開口澄清既時候,Kitty姐姐好似知道我想開口咁,用手㬹輕輕撞左我背脊一下。

乜鳩呀!

屌!

(待續)
乜鳩呀,屌
停係呢度
到底今Q又要除褲著返褲幾多晚呢?
保守估計3晚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞