我和鄰居大姐姐的故事(4)

1001 回覆
131 Like 6 Dislike
希望快啲推進主線
多謝山區巴
會架喇
989 巴
八十二

Kitty姐姐屋企所在既大廈係一梯八伙。

佢屋企度門一打開其實只係對住度牆,但斜對面就係另一個單位。如果果個單位有人開門既話,又或者條走廊有人經過既話,就會見到有個淫娃蕩婦跪撚左響門口摟屌。

不過而家冇人行過。

見到Kitty姐姐肯乖乖地跪響門口,我都慢慢咁行過去,用中指撩一撩小Kitty。

嘩,瀑布。

「啊…」因為Kitty姐姐望住鐵閘出面,比我突如其來咁一撩,爽到叫左一下出黎,但旋即記起自己打開左道門,即刻用右手掩住自己把口。

「嘿…驚比人聽到?」我一路撩動Kitty姐姐既陰部一路問。

Kitty姐姐掩住自己個口發出「嗯…嗯…」既聲,一邊點點頭。

「妳識羞恥?」我奸笑咁問:「比好姐妹既細佬咁玩,羞唔羞恥?」

其實講完呢句之後,秋兒姐姐既面孔有一刻浮現左上黎,不過我搖一搖頭,之後又比性慾支配左自己理智。

精蟲上腦。

Kitty姐姐繼續掩咀點點頭。

我本來想逼佢唔好掩咀對住出面大聲呻吟,但如果真係有人經過或者就聽到聲開門就仆鳩街了,所以我放棄左。

都係時候到我爽了。

我將自己條牛仔褲褪到膝頭哥位置,再將堅挺既小熙抽出黎,響小Kitty既入口來來回回咁打轉。

我龜頭已經feel到小Kitty既口水,暖暖和和咁,大大增加我性慾。

比我響入口磨多幾磨,Kitty姐姐個人都震震地,細細聲道:「快啲…入黎…填滿我…」

吖,妳要我入我就唔撚入。

「唔入。」我繼續磨呀磨呀咁吊佢癮。

都虧我忍得住唔撚插鳩佢。

「插我…」

「好!」我毫無預兆咁一下將小熙對住小Kitty長驅直進!

「啊!」今次Kitty姐姐真係忍唔住,佢好大聲咁叫左出黎,但自知唔應叫,所以即刻搵隻手掩住個口,所以我一路插一路只係聽到低沉既呻吟聲。

響呢個老漢推車既姿勢下,Kitty姐姐既一對巨乳響度晃黎晃去,非常賞心悅目。

我每一下都出盡全力,往小Kitty既最深處頂到最入最盡,Kitty姐姐既美臀都響我既撞擊之下,發出好大既啪啪聲,形狀亦都因為我既撞擊而係咁震。

隨住我加速抽插,Kitty姐姐都開始慢慢放聲淫叫。雖然佢仲係控制住唔好咁大聲,但係已經開始隨住自己既慾望而發出越黎越大聲既呻吟。

就響呢個時候,我聽到門打開既聲!

仆街喇,如果條友係行黎呢邊走廊我地就死鳩梗。

我嚇到停撚左響度,諗住唔郁靜待其變。

點知就響呢個時候,我發覺Kitty姐姐既屁股仲響度扭緊…

「不如…唔好停…」Kitty姐姐低聲道。

佢都真係上左腦。

佢咁撚淫,聽到我扯得仲勁,於是我繼續細細力、慢慢咁繼續抽插小Kitty…

伴隨住我緩慢既節奏,Kitty姐姐又再次發出銷魂既呻吟聲,不過知道出面有人,佢都唔夠膽太大聲…

腳步聲逐漸遠去,然後樓層既另一邊傳黎開鎖既聲音,我暗中鬆一口氣…

雖然係我提出咁玩,不過到爭啲比人發現既時候我又真係幾撚驚…

但係真係幾刺激,唔怪得Kitty姐姐咁撚想比人睇。

隨住果條友關左門,我個人向前俯身扒響Kitty姐姐背脊,雙手慢慢玩弄佢雙峰上面既已經硬晒既櫻桃,搞到Kitty姐姐慾仙慾死,但偏偏唔又唔可以大聲咁叫出黎。

我加快速度瘋狂抽插,而Kitty姐姐都開始接近高潮。再插多十幾下,Kitty姐姐率先忍唔住全身一震,淫水長流,升左仙上天堂,達到高潮。

「啊…啊!」最尾果下Kitty姐姐真係叫左一下出黎。

我將速度再提高到極致,然後再插幾十下,我都feel到自己要黎料,於是將陰莖掹出黎,套弄多幾下,將濃濃既精液射晒落Kitty姐姐既背脊上面。

其實我本身想中出佢,但我諗起上次Kitty姐姐驚有BB,所以響最後關頭,都係外射算。

Kitty姐姐高潮後披頭散髮咁扒左響自己屋企鐵閘前面回氣…

而我呢?

我都跌坐左響地上面抖抖氣。

雖然啱啱場大戰我郁得多啲,但我做開運動架嘛,邊會咁快收皮?

抖左一陣,Kitty姐姐終於轉身爬過黎攬住我濕吻左陣,再嬌羞地道:「啱啱…好正。」

「爽唔爽呀?」

Kitty姐姐響我懷中點一點頭,道:「我餓左幾個星期喇…」

「妳唔搵妳其他仔?」我問。

「嘻!試過你,我返唔到轉頭喇!」Kitty姐姐嬌媚地笑道。

「唓,係其他仔唔得閒咋?」我學會左唔好太相信眼前呢個女人所講既野。

「嘻。」Kitty姐姐冇答,只係向住我嬌媚一笑。

(待續)
有文,正啊
kitty 姐姐
愈睇愈似淫娃會沉船
live
LM
分分鐘3p都肯制
係呀,而家都準備再出
山區巴
人間性器
唔知呢
同邊個先
八十三

我響餐枱上面享受緊Kitty姐姐買比我食既刺身同壽司。

雖然好柒,但我都係要承認…

我係人生第一次食刺身同壽司。

「真係…好撚好味!」我忍唔住讚嘆。

性愛同美食暫時將我抽離出秋兒姐姐出席黃社party一事。

「嘻,你食野個樣真係好cute。」Kitty姐姐響餐枱既另一端拎住部手機對住我:「我想影低你食野個樣,嘻。」

Kitty姐姐用緊既係當時新款開始流行既摺機,仲有個大大既鏡頭響機面可以用黎影相。

「咪撚影喇。」我唔鍾意影相,亦唔想響眼前呢個女人部手機入面留下任何足跡。

「唔影囉~」Kitty姐姐扮左個扁咀樣出黎。

「係呢。」

「唔?」

「妳幾時捨得著返衫?」我問。

冇錯,扑完野之後,Kitty姐姐就咁全裸剝清光咁響自己屋企行黎行去,甚至連背脊上面既精液都冇處理到。

「我鍾意比你睇吖嘛~」Kitty姐姐好姣咁道。

「咁妳唔著衫又真係好睇過著衫既。」我點點頭。

「衰人,咁講野都有!」

「我講事實啫。」我道:「妳平時響屋企都係咁?」

「其實…係比你趕出屋果次之後…」Kitty姐姐竟然面紅左一紅,道:「而屋企得返我一個果陣…有陣時都會咁囉…」

即係唔係特登裸體比我望架喇?

嘿,都話呢個女人講野唔係好信得過。

「我覺得咁樣…好舒服…」Kitty姐姐補充道:「而且…我會keep住…好興奮…」

呢個女人真係露出狂。

不過,我係咪有份調教出黎?

「妳屋企成日得妳一個?」我好奇一問。

諗返轉頭,我同Kitty姐姐既關係好似只係建立響性同埋食物上面,我連佢背景都唔係好清楚,今日先知原來佢住咁大間屋。

我係咪應該多多關心下佢?

「妳爸爸媽媽呢?」我續問。

咦?我會唔會問中啲唔應該問既野?

原來佢父母已經身亡之類。

Kitty姐姐低頭將一舊壽司拎起,咬左一啖,再緩緩道:「佢地出左差。佢地淨係掛住做野,都唔得閒理我。」

個樣其實冇乜表情,就好似已經習慣晒一樣。

頓了一頓,又道:「就算唔出差既,佢地一係就響公司OT,就算返到屋企都好,都仲係掛住做野。我真係唔明,係咪公司真係咁多野做?返到屋企陪我一陣都唔得?唔係淨係每個星期比一大筆零用錢我,就叫錫我架。」

但Kitty姐姐好快又打起精神,笑左一笑道:「不過唔緊要喇,都習慣晒。以前都仲有請工人姐姐陪我,但我升左中學之後佢地覺得我自己照顧到自己,變左請鐘點上黎打掃。」

我望左一望Kitty姐姐住既呢間大屋,再諗左一諗,道:「其實都唔係既,可能佢地唔識表達,但我諗佢地都係想賺多啲錢,比最好既野妳啫。」

「唔係比錢我就係錫我架。」

「屌,妳都幾撚煩架喎。」我道:「好似我老豆,日日做到凌晨先返屋企,辛辛苦苦咁賺錢比我養我,我覺得佢好錫我架。而且…」我笑一笑:「我每次見到老豆果陣,我都覺得好溫暖。」

聽到我屌柒佢,Kitty姐姐扁一扁咀。

唉,真係好撚煩。又有得見老豆老母,又有大筆零用錢收,仲想點撚樣?

身在福中不知福。

我唔鳩理佢繼續食我既壽司。

Kitty姐姐仲係繼續扁咀,連食野既手都停埋。

不過我啱啱先話要關心下呢條姣婆…我唯有企起身行過佢旁邊…錫左佢塊面豬登一啖…

再問:「妳係咪唔食架喇?唔食我幫妳食埋佢?」

估唔到呢句野令到Kitty姐姐噗哧一笑,打左我手臂一下,道:「你行埋黎我仲以為你想氹返我,估唔到你係掛住食!你隻為食豬!」

「食得咪撚曬吖嘛!」我聳聳肩,道:「再講,我覺得我講既都係事實,冇理由要冇端端氹返妳。」

「哼,我自己食唔比你食!」Kitty姐姐說著就真係開始繼續食佢既晚餐。

我好撚冇癮咁返去自己個位。

點知佢自己食食下又噗哧一笑。

「笑返咪幾靚女!」唔係我口花,而係Kitty姐姐本身真係幾靚(當然唔夠秋兒姐姐)。

「讚我都唔會比你架!哼!」Kitty姐姐道:「咁人地響屋企有時真係會覺得寂寞吖嘛!」

「妳咁多仔都寂寞?」

「都唔同~」

「咁…妳屋企人唔響度既時候,我多啲上黎陪妳囉!妳咪當我係妳屋企人囉!」順便屌閪!

「…你就想呀!鹹濕仔!」Kitty姐姐嬌嗔道。

「係呀!我想架!」想上黎屌閪!

「…」Kitty姐姐凝視住我,再道:「真係?」

「係呀!」上黎屌閪吖嘛!

「你話架…」

「係喇,我話架!」我信口開河。

(待續)
識到 Kitty 熙熙兩個口都餵得飽又幾正
熙熙有得食,又有得屌閪,好正
沉硬船
仲唔使錢,贏家
又靚 淫底 又有錢 我開始想kitty做女主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞