我和鄰居大姐姐的故事(4)

1001 回覆
131 Like 6 Dislike
準備穿煲
熙熙 冬至快樂

冬至都要出文架, 攪住秋兒姐姐就得架啦
樓主加油
Lm
大家冬至快樂
呢兩日唔太得閒覆大家留言,請見諒
而家更新
七十六

「我好掛住你呀小熙熙~」Kitty姐姐嬌嗲地說著,再響我嘴唇深深一吻…

「喂…妳個妖女…唔好攬得咁大力…」我比佢攬到傷口好痛:「傷口未好返…」

Kitty姐姐輕輕移開佢既面龐,難得露出憐憫既表情,摸摸我面龐:「對唔住…我聽秋秋講左喇,你好英勇。」

我大大力拍佢pat pat:「而家仲英勇呀!」

「我講真架!」Kitty姐姐道:「如果…同樣既事發生響我身上…你會唔會好似保護秋秋咁保護我呀?」

「唔會喎,我會等佢地強姦妳,之後自己再加入同佢地一齊玩!」我奸笑道。

「哼!」Kitty姐姐突然側頭咬左我手臂一啖!

「嘩,好撚痛呀!」我大叫道。

「細聲啲呀,你想比秋秋聽到咩?」然後轉頭又道:「哼,鬼叫你亂講野!」

我心諗妳唔比我真係咁諗架咩。

「嘩頂妳,真係好撚痛架嘛。」我不忿地道。

「咁…」Kitty姐姐將頭靠過黎,淫淫地道:「要唔要姐姐慰藉服侍返你?」

「秋兒姐姐仲叫妳唔好教壞我!」我笑笑口咁揸一揸Kitty姐姐對豪乳。

「啊…衰人…」Kitty姐姐嬌嗔道:「你又搞到人地…想要喇。」

「咁我都成幾個禮拜冇屌妳…」我壞笑道:「不過而家唔得呀,秋兒姐姐好快返過黎架。」

「唔係而家呀…」Kitty姐姐響我耳邊吹一口氣:「你平安夜有冇約呀?平安夜,失身夜…果日…我屋企冇人呀…」說完之後嫵媚咁望左我一眼。

平安夜…

以前既平安夜,我點過既呢?

其實好似都冇乜特別,秋兒姐姐都係好似平時咁煮飯,如果林太早放既可能會一齊食。

話說回來,以秋兒姐姐應該有唔少朋友,乜佢以前都冇人約既咩?

「平安夜失身夜…」我嘿嘿一笑:「妳隻淫娃一早失撚左身比我喇…」

「衰人…咁黎唔黎啫?」Kitty姐姐姣笑道:「我下晝約左我小學同學去唱K聚一聚,我可以請埋你一齊黎,之後…嘻…我可以帶你上我屋企…曳曳…」

好喇…好喇…

我又要承認一樣野…

就係…

我都係雄性動物,係用下體去思考既生物。

我本身都係諗住同秋兒姐姐好似以前咁一齊過平安夜既…但係又唱K又屌閪…真係太吸引…我下體又戰勝左我既理智…

加埋我唔想再去理秋兒姐姐同社長既曖昧關係…我決定用屌閪去忘記心中既不快…

其實…多年之後我有懷疑過自己,咁樣係咪即係我對秋兒姐姐既感情唔夠深呢?定只係年少無知,敵唔住青春無敵既Kitty姐姐呢?

真係無從奚稽考…

「好喇…」我再揸一揸Kitty姐姐對豪乳:「到時屌到你升仙…」

「嘻…」Kitty姐姐淫笑左一下:「咁你果日記得唔好約其他人喇。」

「係喇。」

就響呢個時候,我地聽到秋兒姐姐屋企既開門聲。

「一言為定架喇。」Kitty姐姐向我甜甜一笑之後鬆開手。

我地扮到咩事都冇發生過咁。

之後秋兒姐姐過返黎之後,我地三個坐響枱慢慢咁一路食蛋糕一路傾計。當然,除左慰問我之外,主要其實都係佢地兩個傾計。因為我要扮到同Kitty姐姐唔熟嘛。

而且我地兩個除左扑野之外,其實都冇乜其他話題,而呢啲話題係秋兒姐姐唔聽得既…

食完野寒喧左幾句之後,秋兒姐姐就送Kitty姐姐返歸喇。

臨走之前,我趁秋兒姐姐睇唔到,大大力搣左Kitty姐姐pat pat一下。

「啊!」可能真係太大力,Kitty姐姐唔覺意叫左出黎?

開緊門既秋兒姐姐即刻回頭一望,問:「Kitty?」

「冇事,差啲唔小心跌親,哈哈!」乾瞪完我一眼既Kitty姐姐回應道。

「咁熙熙,你等我一陣,我好快返黎。」秋兒姐姐微笑道:「我睇下會唔會買啲餸今晚加料。」

「嗯!」我心下有啲內疚,畢竟我咁樣同佢既姐妹搞埋一齊。

*

估唔到既係,響秋兒姐姐送完Kitty姐姐走之前,我響屋企收到個電話。

「喂!」我屋企電話冇來電顯示…究竟係邊個響呢個時間打黎呢?

「喂…熙熙?」無錯,係早果排拎左我屋企電話既淇淇。

雖然唔係好密,但佢間中都有打黎同我傾計。

今次打黎,又係同我傾計咁簡單?

(待續)
熙熙越嚟越曳了,究竟幾時先會痛改前非
睇落之後要食埋淇淇了
可能中四
去到大學佢應該會識諗
穿煲
好想見到姐姐同熙熙純愛嘅表現
中四精力旺盛可能再曳D
推到樓主打性誕特別篇
唔經唔覺儲左十日文
唔經唔覺又live鬼左
blocked 已經睇唔到佢
一日三推係基本
總有一日,佢會醒既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞