我和鄰居大姐姐的故事(4)

1001 回覆
131 Like 6 Dislike
989巴

姐姐我不想工作了
八十四

激戰過後,又食埋野,我同Kitty姐姐一齊洗下幾隻碟,同出去倒埋垃圾,其實都差唔多成十點。

「我都差唔多係時候走。」我都準備走。

畢竟太夜返會令到秋兒姐姐擔心。

秋兒姐姐…

唉。

唔知佢係咪玩得好開心呢?

「咁早走?」Kitty姐姐有啲吃驚,跟住扁扁咀:「我仲諗住…你會響度過夜?」

「妳都冇提過…」到我有小小吃驚。

「你係第一次平安夜出黎玩?」Kitty姐姐問。

我老面一紅,否認道:「唔係喎。」

其實係。

「咁你之前係同屋企人出去?」Kitty姐姐笑問:「邊有人同friends出去玩咁早返屋企架?」

咁即係…

秋兒姐姐都唔會咁早返屋企?

我心下沒來由一陣難過。

就響我個心思飛左去秋兒姐姐度既時候,Kitty姐姐走過黎撟住我手臂,一對豪乳壓埋落黎,嬌嗲地道:「熙熙…」

老實講,全裸既Kitty姐姐,用嫵媚既表情望住我,加埋我感受到佢對奶壓落黎既感覺…

仆你個街…

又扯到衡…

好想扑佢…

但又諗起秋兒姐姐…

我…響走同唔走之間掙扎緊…

「我…都係走先喇…」我其實係有啲言不由衷,因為我雖然啱啱出左次野,但年少氣盛既我又再扯到衡晒,好想將眼前呢隻剝光豬既淫娃就地正法。

再唔走,我驚自己忍唔撚住又屌多佢一鑊。

再講,我冇同老豆同秋兒姐姐講話我會唔返去訓,佢地會擔心。

「我…想要你…」Kitty姐姐嬌滴滴地道。

「妳打比妳其他仔叫佢地上黎陪妳喇。」我驚我再唔走既話真係會忍唔住屌多佢一鑊。

都係快啲走…最多返去打次飛機…

我…

想返去…

就算秋兒姐姐未返黎都好…

我都唔想佢返到黎果下見我唔到,要佢擔心…

同埋…照Kitty姐姐既道理…

即使機會好微都好…

我想返去確認一下秋兒姐姐係咪真係仲玩緊未返到…

唔可以比我既慾望支配…

Kitty姐姐聽到我咁講,好似好受傷咁放一放開我。不過咬一咬唇,又再撟實我:「我…今晚…淨係想你…」然後再一啖咀過黎…

我本來唔諗住比反應,但響佢既誘惑之下,我最後都係忍唔住同佢濕吻起黎…

好想屌佢…

錫左一陣之後,佢笑問:「咁你會留低?」

我諗左一陣,道:「我打個電話返屋企講聲先。」順便比自己冷靜下。

我係想返去既!

「嘻!咁你快啲打喇~」Kitty姐姐講完之後錫左我一啖。

「不過…如果我屋企冇人聽既話,咁我都係返去先,廢事老豆擔心…」我呢個其實係藉口。我屋企而家應該冇人架喇,所以打返去其實都應該冇人聽。

除非如果老豆提早返到黎又比我去夜街既…即係話個天都要我扑野。

我呢個moment唔知點解…

好掛住秋兒姐姐…

佢仲響黃社個party玩緊…而社長呢一刻就響佢隔離陪住佢…

我好撚唔滿意呢個情境。

於是我拎起Kitty姐姐屋企個電話打返屋企。而Kitty姐姐就扒左響我旁邊既疏化精靈靈咁望住我,滿面期待。

我望住Kitty姐姐既玉背同俏臀…仆妳個街,我都係唔撚望,越望越唔想走…

今次我諗我既理智應該可以取勝…

嘟…嘟…嘟…

應該冇人聽既…

「喂?」…

係秋兒姐姐?

「秋兒姐姐?」我奇道:「點解妳會響我屋企既?」

Kitty姐姐聽到係秋兒姐姐接聽電話時個樣好似有啲奇怪。

「我返到黎見你屋冇人咪諗住過黎睇下你係咪返左屋企訓左覺囉。」秋兒姐姐道:「點知一入到你屋企就電話響,所以就幫你地接個電話,一聽就聽到你把聲喇。」

然後又道:「係呢,熙熙你打返屋企咩事?」

心入面好似輕鬆左唔少…

秋兒姐姐咁早返到屋企,即係冇乜特別事發生喇?

好似放下左心頭大石咁。

我再望一望全裸扒響疏化用淫賤又期待既眼神望住我既Kitty姐姐…

唔屌都唔撚係男人喇!

何況我都谷左成三個禮拜!

於是我道:「我仲響同學屋企玩緊,可能會遲小小返…或者聽朝先返。」

秋兒姐姐聽到之後,有啲擔心咁問:「玩到咁夜…?不如早小小返黎喇?」

「um…」我唔想拒絕秋兒姐姐,但又好想同眼前呢隻淫娃做愛…

唔知係咪見到我猶豫不決,Kitty姐姐坐起身,將雙腳擘到M字,再用對手撩動小Kitty,又向我拋媚眼…

嘿,一陣睇我屌撚到妳升天!

「嗯…我玩多陣就返黎架喇…」我道。

今晚好似有通宵地鐵。

咁咪可以一舉兩得囉!

「嗯,咁你自己小心啲。返黎既時候打比我,我黎接你吖。」秋兒姐姐道。

「嗯。」我心入面甜甜的:「咁妳休息下先喇,我一陣打比妳。」

「唔好咁夜啊。」秋兒姐姐叮囑。

「知道!」

收線之後,我灼熱既目光響Kitty姐姐既身體上面遊走。

「嘿嘿。」我笑了。

(待續)
我黎接你

即係秋兒會見到自己細佬同好姊妹扑野 ?
仲以為熙熙今次有骨氣
於是我拎起Kitty姐姐屋企個電話打返屋企
穿煲啦今次
條鳩冇
有來電顯示咪知道熙熙係邊打返嚟?
於是我拎起Kitty姐姐屋企個電話打返屋企
穿煲啦今次

輸經驗,洗定屎忽都得喇
秋兒會唔會知道熙熙用kitty屋企電話打去自己屋企架?求作者解答
熙熙咁窮,屋企部電話點會有來電顯示
咪話嚟接佢,即係捉姦?
呀,我統一回應下大家先。

首先,響03年代既公屋仔女,尤其是熙熙同秋兒係窮L,佢地冇手提,果個年代啲家居電話好多都冇來電顯示(窮L更甚),所以熙熙同秋兒屋企都係冇來電顯示既。記唔記得之前淇淇打比熙熙果陣都係熙熙拎起聽筒,先聽得出係淇淇打黎?就係因為佢冇來電顯示。

第二,接返屋企其實唔係去佢身處既地方接佢,秋兒亦唔知熙熙去左邊。只係話走果陣打比佢,再響附近地鐵站會合接返佢,呢度我可能寫得唔太清楚,會稍為修改小小,等大家清楚啲

多謝大家,如果有bugs請大家繼續指教
佢之前講過屋企電話無來電顯示
我都記得你講過佢屋企電話無
梗係扑咗先講有裸女都唔扑咁晒
秋兒姐姐:熙熙...
秋兒姐姐好慘,孤獨一個係屋企,熙熙就掛住扑野唔理佢
嘿嘿文呢
其實秋兒根本無去到 party, 只係諗住比熙熙放心去玩講大話。
不過都唔算直接講既只係描述返個環境
佢唔知既
有時唔知都係一件幸福既事
來了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞