我和鄰居大姐姐的故事(4)

1001 回覆
131 Like 6 Dislike
同大家講定聲會夜小小先出
請見諒
假期就出多篇啦
sorry但放假有時仲唔得閒

我冇性趣呀
而家又除返先喇
八十

「係呢,妳話過啱啱果條肥仔係妳朋友既新男朋友?」我好奇一問:「妳個friend成日換男朋友既咩?」

「都係架。」Kitty姐姐笑一笑:「次次見佢都唔同男朋友既。」

我心中為條肥仔Alexander默哀。

「不過佢今次呢個男朋友同之前既類型唔係好同。」Kitty姐姐認真思考一下再道。

「哦?」

「今次呢個男朋友又唔靚仔又唔有型又肥又矮。」Kitty姐姐答道:「不過就好似好有錢同好聽佢話。」

錢…

屌。

「不過我覺得佢都係玩玩下架喇。」Kitty姐姐笑一笑道。

其實我覺得即使係Kitty姐姐,佢對愛情既態度都應該係好撚隨便,真係物以類聚。

呢啲女人都係醜惡的。

但…

我自己呢?

哈…

「我地今晚食乜鳩?」我轉念又問。

Kitty姐姐狡猾一笑,舔一舔脷,道:「食左我,好唔好?」

我一手揸落Kitty姐姐既pat pat度,道:「好,梗係好架。今晚要食撚到妳飽到嘔返出黎!」

*

慾望可以矇蔽感情,響條街上面聽到Kitty姐姐既挑逗,令我性慾上升,想快啲扑濕眼前呢條姣婆。

慾望亦都令我暫時將秋兒姐姐既事放低…

其實唔係…

我硬係覺得會有啲不祥既事情發生咁…

唔撚理了…

屌閪緊要。

我同Kitty姐姐響屋企附近既超市商場買左啲外賣,有意粉、刺身、壽司咁。再買左啲甜品,諗住晚餐之後再食。

都係Kitty姐姐比錢,我覺得自己有啲似食軟飯果啲小白臉。

「唔駛買野飲喇,我屋企有。」Kitty姐姐笑道。

之後我地比完錢之後,就十指緊扣咁由Kitty姐姐帶領返佢屋企。

原來…

Kitty姐姐係住響港島某個大型屋苑…佢屋企樓下既大堂金壁輝煌,啲實Q同我樓果啲看更阿伯完全唔撚同,著到成套西裝咁既制服。

同個實Q打完招呼之後,Kitty姐姐就帶我搭上樓了。

唔知秋兒姐姐而家做緊咩呢?

玩得開唔開心呢?

「熙熙~」

佢同社長…

應該唔會…

「熙熙?」

其實我係咪唔應該黎屌閪呢?

我…

「熙熙!」Kitty姐姐將我喚醒左。

「唔?係!」

「做咩發晒吽哣咁呀?」Kitty姐姐響我面頰錫左一啖:「而家我屋企冇晒人架喇。」

「嗯。」我呆呆地應道。

「入黎喇。」Kitty姐姐一路打開燈一邊對住我笑道。

我一走入去,先發覺Kitty姐姐屋企既大廳好撚柒大,有客廳同飯廳。

唔知…

社長屋企係咪都一樣咁大,所以先可以邀請晒黃社咁多幹事開Party呢…

屌…

「熙熙~你想食野先定…」

Kitty姐姐只係啱啱將啲外賣放左上餐枱,我就已經急不及待衝上前攬住佢濕吻…

一方面當然係我真係想扑野…對於自己既性慾…我唔能夠否認…

但另一方面…

係咪為左要掩飾我心中既不安?

定係因為想將心入面既不安發洩晒出黎?

我而家就想將眼前呢個姣婆就地正法!

「唔…唔…」雖然係突如其來,但Kitty姐姐好快就適應,激烈咁作出回應,而且表情十分享受。

我地一路由餐枱附近濕吻,一路再移動到去疏化,我一路移動,雙手一路瘋狂咁摷Kitty姐姐對豪乳。

佢應該比我摷到好舒服,不斷係咁呻吟。

我將佢推左落疏化,然後四目交投。

「嘻~我既小熙熙~」Kitty淫笑問道:「你餓左好耐呀?」

我冇理佢,繼續錫落佢個咀、再慢慢錫落佢條頸度。

我再慢慢將佢對長靴除左,等Kitty姐姐露出佢果對白滑既長腿,然後我貪婪地響上面狂舔佢小腿。

「啊…正呀…小熙熙…你好似係第一次咁玩我對腳咋…」Kitty姐姐已經完全進入狀態。

我今日個人非常急燥,於是我三扒兩撥就將Kitty姐姐剝個清光。

我拎住Kitty姐姐果條濕到滴水既底褲,響佢面前晃黎晃去,問:「係邊個餓左好耐先?」

「係…我…」Kitty姐姐小聲道。

「聽唔到呀妳咁細聲講乜春呀!屌妳!」

「係我…好餓…好想食你條大肉腸…」Kitty姐姐嬌喘道。

「唔比妳食喎。」我一手插落Kitty姐姐既陰部度,慢慢用食指同中指抽插…

「啊!」

吱…吱…吱…

淫水不停咁滴落疏化…

Kitty姐姐真係好撚淫。

(待續)
師主唔好拖好啲喎
拖唔緊要
最緊要係社長唔好掂姐姐一條頭髮
除左又要著返
阿樓主
你都明知成班單身狗等甜解寂寞
你都仲要喺高潮位完
你呢兩個星期都唔係第一日要巴打着返條褲
我知我哋唔應該要求太多
但你咁樣同撚鳩我哋有咩分別
社長肯定今晚表白啦 雖然秋兒未必即刻受
sor
暫時加唔到速住
應該好快就知
今晚再除
sorry
應該就快寫到
Boxing day加更
扑一次野分咁多集,拍得住足球小將d比賽
褲都除埋 你停係呢到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞