我和鄰居大姐姐的故事(4)

1001 回覆
131 Like 6 Dislike
唔知呢
八十五

床上、疏化上、甚至飯枱上面,都有我同Kitty姐姐大戰既足跡。

呢個平安夜,我地兩個加埋都唔知高潮左幾多次,精液、淫水濺到成屋都係…

終於,我地都覺得有小小攰,於是相擁而入浴。

Kitty姐姐屋企個廁所就比一般既廁所大,但又唔算大得好誇張,係有個浴缸夠大可以比我地兩個響入面沉浴。

「你一陣係咪要走喇?」Kitty姐姐挨響我心口前面,扁扁咀咁問。

「係呀。」我響Kitty姐姐既唇上輕輕一吻,道:「廢事要秋兒姐姐同老豆擔心喇。」

「咁我呢…」Kitty姐姐扁咀道:「今晚平安夜我唔想得自己一個人呀…」

好撚煩。

我地大家都係響性愛上面各取所需啫。

不過可能係因為今晚係大時大節,佢都想搵人陪…

屌,妳一早搵第二條仔咪唔駛而家咁囉。

不過…佢真係搵第二條仔我就冇得屌佢架喇喎…真係好撚矛盾。

Kitty姐姐講完之後冇再出聲,然抬高頭扁扁咀眼睛水汪汪咁望住我。

唉屌。

「嘖,我最多陪妳沖埋涼,睇住妳訓先走嘞。」我今日又食又拎咁,當做返小小野補償返比Kitty姐姐囉。

屌。

「算你喇,嘻。」說著Kitty姐姐響我面頰錫左啖。

話說回來,我地又唔係情侶,其實咁樣錫黎錫去都冇乜意思。

結果我地沖完涼之後我就真係走去氹Kitty姐姐訓覺。

呢條姣婆都有嬌嗲既一面。

哈,雖然佢平時都成日嗲我,好似想引死我咁,不過佢訓覺果陣個樣又幾得意。

題外話,佢沖完涼之後終於肯著返件衫…

雖然入面仲係真空。

可能因為做左好多次愛都攰,佢好快就沉沉睡去,而我再望一望個鐘,已經成凌晨兩點幾…

我錫左Kitty姐姐一啖,準備離開之際,佢隻手突拖住我。

「屌。」我輕輕掙開佢隻手,走去佢客廳打去秋兒姐姐屋企。

大個左之後,真係發覺我細個果陣個人好小學雞同好自私,以為秋兒姐姐響屋企等我電話係一件理所當然既事,又冇諗過其實成凌晨兩點幾先打去嘈住秋兒姐姐係一件幾咁差既事。

「喂?」秋兒姐姐把聲響耳筒另一邊響起,聽落有啲倦意。

佢仲未訓。

「秋兒姐姐,我準備走喇。」我道:「我大約半個鐘之後就到地鐵站。」

「嗯,咁我而家換件衫落黎。」秋兒姐姐疲倦地道:「你等我一陣,響地鐵站等喇。」

「嗯!」我為左平安夜(嚴格黎講其實過左12點已經係聖誕夜)仲可以見到秋兒姐姐而好開心,所以就算兩點幾我都唔覺眼訓。

其實我真係好自私。

*

半個鐘之後,我同秋兒姐姐已經響地鐵站出口會合。

「秋兒姐姐!」我小步跑過去。

「熙熙。」秋兒姐姐縱使一臉倦容,仍然係甜甜咁微笑住同我講:「聖誕快樂。」

係喎,過左十二點喇喎!

btw…秋兒姐姐對住我既笑容,好似甜美左。

「聖誕快樂呀秋兒姐姐!」我笑道。

「你呀…玩到咁夜,知唔知uncle返到黎都好擔心架?」秋兒姐姐道。

呀…

成凌晨兩點幾喇喎…

老豆一定已經返左黎!

「老豆…佢冇話我啲咩吖嘛?」我有小小不安。

「冇事呀,我特登過去同佢講左話你去左同學屋企,可能會遲小小先返到。」

「老豆…佢冇講啲咩?」

秋兒姐姐笑了笑,道:「梗係有喇!佢笑住咁話:『呢個衰仔…終於去到出夜街既年紀嗱?』」

「下…唔似老豆既作風喎…我仲以為佢會講驚我會學壞之類既野添。」我老豆其實都驚我學壞,所以先會拜託秋兒姐姐睇住我。

「佢有問我知唔知今晚你同啲咩同學去玩架。」秋兒姐姐笑道:「咁我都識得淇淇同埋阿必佢地,咪叫uncle唔駛擔心囉。」

我好慚愧…

我其實今日全日都係同Kitty姐姐響埋一齊…

仲要…

我地大戰左好多場…

秋兒姐姐見我唔出聲,再安慰我道:「Uncle聽到我咁講,佢都放心架。畢竟今日係平安夜,偶爾一次半次出夜街都ok既。」

聽到秋兒姐姐咁樣幫我圓謊,我心入面霎時間沉甸甸的…

然後秋兒姐姐又問:「咁好唔好玩吖?」

我唯有勉力點頭,點都要扮笑道:「好玩呀!」

秋兒姐姐溫柔地笑道:「嗯。你上左中學之後,真係識多左好多朋友。」

嗯…

其中一個仲係妳好姐妹…仲搞埋一齊…

但呢個我真係唔夠膽講出黎…

(待續)
祝大家新年快樂先
黎緊幾日未必有時間出文
當比我新年放幾日假休息下

不過,我有時間都會上黎覆下留言,同埋同大家講聲當日係咪真係冇文既

新年快樂
希望2021年會更好
2020年食撚屎
新年快樂
秋兒呢d做老婆一流。
去玩完返屋企仲會𢳂湯你飲遞埋拖鞋果款
Btw,樓主新年快樂
新年快樂,呢幾日抖抖啦
熙熙係窮撚
秋兒係窮閪

推一推
今日無文?
抱歉,今日冇文,請見諒
加油
冇文?
係咪聽晚先有?
Jenny發現咗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞