我和鄰居大姐姐的故事(4)

1001 回覆
131 Like 6 Dislike
除衫除幾日
等耐d一次出兩篇可能仲好
今天冇文?
今日有冇文?
樓主同kitty搞埋左一齊?
會有文,稍等多陣,抱歉
八十一

響我手指既不斷唔同節奏既抽插下,Kitty姐姐好似就黎忍唔住要迎來第一波高潮。

「唔得喇…我就高潮喇…」Kitty姐姐可以話好淫咁叫出黎。

「屌妳,咁撚快?」

不過響呢個時候,我抽返隻手指出黎,淨係扒左響Kitty姐姐赤裸既胴體上面,用脷輕輕舔佢既乳房。

我一方面唔咁快比Kitty姐姐高潮黎吊佢癮,另一方面又繼續撩起佢既性慾。

「我既小熙熙…?」見我抽返隻手出黎,Kitty姐姐眼睛半開半合咁問我。

我冇理佢,繼續進攻Kitty姐姐乳房。

雖然Kitty姐姐一副慾求不滿既樣,道:「小熙熙…我…下面都要呀…」

我停晒手,問:「要咩?」

「手…手指…」

「哦?原本妳淨係要手指。仲諗住請妳食大肉腸。」

「唔係…我係要大肉腸呀…」Kitty姐姐哀求道:「快啲…快啲插我喇…」

「我而家好肚餓,想食飯喎。」我起身行過去餐枱。

我唔係唔想插Kitty姐姐,事實上我亦都已經扯到衡晒,但相比起就咁將Kitty姐姐就地正法,而家咁樣將佢玩弄於股掌間既感覺帶比我更強烈既征服感。

將一個有錢女玩到慾求不滿,向我苦苦哀求插佢,呢種係另類既成功感。

對自卑、出身寒微既我,帶黎另一種快感。

「小熙熙…唔好行咁遠…」Kitty姐姐自既手指不由自主咁響自己陰道口撫摸:「不如…你放啲壽司響我身上面食…?好似…日本果啲女體盛咁?你咪可以一路插我一路食飯囉…」

其實我覺得係Kitty姐姐想玩呢味野…

「屌妳!妳出左成日街涼都未沖,擺響妳身上面再食,妳想食撚死我呀!」我怒道。

「小熙熙…求下你…」

我響外賣膠袋入面拎起包壽司豉油,心中湧起一個壞念頭,於是拎住包壽司豉油行返過去Kitty姐姐身旁。

「妳個人咁撚鹹濕…」我奸笑一笑:「加啲豉油落去會唔會仲更加鹹呢?」

我冇比機會Kitty姐姐開口回應,就將壽司豉油既樽蓋扭開,然後將啲豉油倒落Kitty姐姐既乳房上面…

平安夜天氣都有啲涼,再加上突如其來咁比冰凍既日本豉油淋落乳房上,Kitty姐姐都不禁「啊!」一聲咁呻吟左出黎。

「點呀?爽唔爽?」我將成支細細支既日本豉油倒晒落Kitty姐姐既乳房上面。

我未等Kitty姐姐回答,就個頭伸前去舔Kitty姐姐既乳頭…

「啊!」Kitty姐姐又開始比我舔到典下典下…「啊…啊!」

我一路舔一路屌柒佢:「好撚鹹呀!妳個人好撚鹹呀!」然後再用手指響小Kitty入口附近撫摸按摩,但就點都唔插入去。

「係呀…我好鹹架…」Kitty姐姐想伸手去自摸,比我拍走左:「小熙熙…快啲比我…」

我舔完Kitty姐姐既乳房上面既豉油之後,再去同佢濕吻,再問:「點呀?鹹唔鹹呀?」

「好鹹…好淫呀我…」Kitty姐姐已經比性慾支配晒。

我見佢已經比我搞到有啲神智不清,就諗到一樣痴線既野黎玩。

「淫賤Kitty。」我口氣之中帶有啲命令既語氣。

「嗯…嗯?」Kitty姐姐半開合雙眼望住我:「插我…快啲…比我…」

「妳好想要?」

「我好想比你填滿…」

「咁…」我又奸笑左下:「開門。」

「下?」Kitty姐姐好似比我嚇醒左小小。

「我話開門。」我講既野連自己都覺得痴線:「之後妳再跪響鐵閘前面。」

「咁…如果有人行過既話…我會比人睇晒架…」Kitty姐姐有小小不情願咁。

屌。

扮乜鳩。

「妳唔係最鍾意唔著衫比人睇既咩?」我冷笑道。

無論係之前全裸咁比我趕出屋企門口,又或者係好似上次咁對住個窗做愛,Kitty姐姐都係好撚享受。

我覺得佢身體入面有野外露出既基因。

「但係…」Kitty姐姐仲係有啲猶豫…但眼神中又帶點興奮…

其實我諗我明白點解佢咁矛盾既。

即使Kitty姐姐幾咁淫賤幾咁想露出都好,呢度始終係佢住既地方,萬一有鄰居經過見到既,佢真係玩撚完。

不過我就係想佢野外露出。

「唔開門就算…」我準備行去餐枱開餐。

其實我都好想快啲扑野,但我更加想完全征服呢個女人。

我有信心,個姣婆為左扑野一定會開門。

果然,佢由疏化坐返起身,再行到去門前既防盜眼望左幾望。

然後…

戰戰兢兢咁打開左道門,然後向住門外跪左響度…

題外話,Kitty姐姐屋企張疏化真係濕撚晒…

(待續)
小熙熙軟晒啦
甜太多了,搞到成篇故越黎越低俗
其實都係,離左題,所以一早對篇故既觀感差左。
支持重甜,辛苦樓主了
又拖
支持甜 但甜埋呢次可以加速主線
可摸耳同時交待下秋兒同淇淇果邊,如果唔係好似拖到好後先提返熙熙
佢邊有咁易
格雷巴
多謝意見先,不過呢個故既方向一早諗住係咁寫,所以暫時應該唔會變住
甜呢part只係過程,唔係主打,就好似足球比賽果陣咁
但完左呢個故,我會檢討下黎緊既故既方向
暫時係啫
暫時Kitty會出場多小小
唔係諗住重甜做主打架
不過都多謝支持
thx
我會
暫時呢幾集都會講Kitty姐姐先,但其他人好快會出返黎
提提大家,今日例休
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞