chill up dada 咩事?

1001 回覆
12 Like 92 Dislike
其實有d唔明
chill up嗰邊叫dada開公司account
然而公司account一個廣告都無全部去曬dada個人ig?
咁既然佢覺得之前anton收唔到錢改制度嗰陣點解唔直接改分成又要開公司account?

利申:無follow ig 間中睇下佢地d片
定係原本就真係dada錯啊話佢錯就話推比佢
最尾仲要話咩Dada欺凌Anton
Cls 自己唔鍾意Anton Unfol佢 覺得老細係佢男朋友都會幫助 跟住自己unfol埋 有咩問題 本身同其他人ok frd咪繼續fol
係要幾想做風向先臨尾咁樣講
其實都咁大個人 成30歲都黎
唔明點解可以搞啲咁既野出黎

有咩唔啱咪講到啱 未辭職就無啦啦公開account unfollow同事真係好咩
辭職就unfol好正常姐
都唔會有交集 又唔係想維繫關係 做咩要fol
我都想知....VIEW數唔多...但成10個人
萬5一個都15萬...但可能有D係PT 有D 計JOB (鳩估)
係仼何公司知道大家係情侶都會有避忌,好明顯老細無做到公私分明,仲要拍條片自己唔道歉,反而係阿Tim 道歉,成件事又唔關佢事,真係九唔搭八
辦公室男女關係已經夠煩,仲要同老細
幾個人嘅公司2條女都可以咁煩
其實有咩問題
有咩問題?我唔鐘意你咪unfollow你
出條片係到單單打打唔小氣?
Dada好撚慘,成個公司都恰9佢,一條片已經睇清哂所有人
其實而家咪中晒dada嘅指控
老闆娘俾人蝦呀
全部員工一齊出嚟數臭蝦佢個八婆
屌 個個都開小號做打手
真!方唔係Dada眼紅人,始終Anton好似受歡迎啲?見佢又有fans page咁。
之前睇片對Dada好冇好感,成日暗串Anton,講野有骨 反而Anton都仲會笑住對佢。我個陣仲以為佢地好fd,相處模式一直係咁 點知又係啲八婆行為。
你睇落好似好嬲咁wo,公司有同事拍拖點解就會預咗係咁?

前後因果關係可唔可以解釋吓?
佢拍片都成日暗串anton啦
同埋用個公開account 未辭職就unfollow同事喎
你覺得真係冇問題?
擺明係個表態黎 你唔中意你同事都唔會介意follow多個人啦
成條片睇到好老尷
其實唔洗咁在意連登ig講咩
個個youtuber 都有俾人惡意攻擊
唔鐘意咪唔睇 block 左佢
你又控制唔到其他人講咩
睇連登勿認真
講完仲衰,anton成程冇出過聲,扮哂無辜
如果chill up唔係深黃真係unfol 咗啲片愈嚟愈冇創意
唯一真係堅黃
老細又長期蝕錢 佢地真係要好好諗下定位問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞