chill up dada 咩事?

1001 回覆
12 Like 92 Dislike
唔鍾意都唔unfollow得?態就一早講resign都表咗啦
如果根據返條片講嘅話 chill up係喺公司無錢拎嗰陣先提出簽KOL約先有分成制度
咁dada之前份約係咩約 又係Marketing?
呢個都奇怪 我都有發現
好多 隔離po都見到呢度幾個
一樣都係bullying
會唔會係dada覺得個channel無乜前景
做咁耐都無上升空間
佢個人ig同youtube channel反而搵得仲多
而且見住anton同阿翔愈行愈埋開始失寵
覺得自己變左局外人
所以將之前一路積落既不滿順便爆曬出黎
一個channel 上連登都好難唔認真
風向好易被人帶動
唔覺意被人搞死就仆街鳥

做creator最驚被人拉上連登討論
被人吹捧上到位算好運
被人屌個吓好金
唉真係 好尷尬好sad
唔鍾意你unfollow你係好正常嘅事,關bully咩事?仲要辭職unfollow個前老細有咩問題條片似係dada走左仲要唱衰人咁,好肉酸
中哂point,dada真係好真性情,自己走都仲要比人追住來打
邊到辭左職?
辭左職仲經常出現??
唔數扣人工
好似係轉咗約
或者挨義氣幫手
條片真係做多咗 unsubscribed
老細做咩點都覺得佢係偏心條女 even就算無 都係覺得偏心架啦
可以本身Dada格唔好?成日覺得佢串串哄所以啲人幫Anton掛
利申9up
等緊,more花生
全部豪哥黎 愈亂愈好
大家unsub左未
擺明連依個post都自己出㗎啦 邊有人想知依件事?
依啲另類賣慘手法 大家咪上當呀
一直覺得dada算係比較正常 依家走埋
youtube咁多片睇 唔係睇chill up呀嘛...
唔鍾意Unfol真係ok woh
btw其實唔特登睇唔會知 純粹唔想呢兩個人既野繼續出現係自己ig 正所謂唔鍾意睇咪unfol無人逼你睇
係欺凌拉攏直接自私約Tim Anthony出去
或者剩係同佢地兩個做野仲湊效啦
真係垃圾,仲要上綱上線話unfollow你地係學校就係欺凌
我依家去follow民建聯再unfollow係咪即係欺凌民賤聯?笑撚死
你真係好可疑
又p牌又空ac 係咪dada打手
句句都屌尻chill up同anton

比啲理據證據大家理性分析下先
我唔知 我睇唔到
想知dada 點串老闆女友 冇追開路過食花生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞