chill up dada 咩事?

1001 回覆
12 Like 92 Dislike
係囉唔知佢做乜鳩
真正blame the victim就係你呢d啦,有咩問題又講唔出,拍拖就係原罪,一味話人中學未畢業、太天真

老實講,呢d蚊型公司仔老細同乜水拍拖who fucking care,如果係有問題,一早講出來一齊屌9啊翔,爆曬佢有幾偏心、有幾仆街。但一眾打手就只係用拍拖呢點來上綱上線,冇野搵野來講,司馬昭之心。
下但佢係成件事入面公關處理得最好個嗰喎由佢淡化 大方得黎又唔怕件事越嚟越複雜
最on9係dada有follow嘅ig account喺度爆內部野
有ig打手出現都好極有限啦
其實好簡單嘅一件事點解可以搞成咁
大家處理好d 大家唔追究咁多已經ok

真心 唔怪得有咁多PR公司啦 冇公關唔識處理愈搞愈衰
如果係有打手既都唔係淨係得dada一個啦你睇留言 chill up自己都有打手
駁唔到
冇dada打手爆內幕都唔會chill up打手反擊啦
人地搵打手話你 你就要搵返打手攻擊返人 咁你拍片話佢 佢係咪又要拍片話返你?
做人成熟d啦
呢度真係on9 到極致引用自己喺隔離post嘅cm先唔講a同d有咩私怨,我反而覺得喺chill up啲人杯鳩dada喎dada辭咗職之後又無點回應過/引戰,淨係岀左個ig post講停用 就比佢哋jer 住話好大獲 (如果真係有利益問題唔該岀律師信解決 唔好成個小學雞咁啦),佢哋如果真係想好黎好去根本無必要岀片講,佢哋依家似想斷人米路咁 利申唔係特別鍾意dada,但呢件事上面chill up做得好差
老細應該都係岩岩畢業入世未深,其實好難管得掂
呢個channel啲成員全部甩皮甩骨咁
最正常嗰個都走埋
Chill Up呢間咁嘅嘢睇落都知戇鳩

望住個阿翔同條女兩個喺度圍威喂放閃
拍埋啲唔知做乜鳩嘅片
除非Anton同阿翔都係老闆,一齊開呢間公司
有無聽過辦公室戀情,上司唔撚可以同下屬談戀愛嫁,執撚左去啦
呢鑊撐DADA!
我睇佢地第一條片係街訪8大, 後尾改左名 出既片覺得一味抄 ,估歌仔果d 悶到爆,d片又多雜音,後尾已經一條都無睇,今日睇埋呢件事,可以unsub埋
有無人覺得佢地真係有請打手
請打手都冇撚用
冇質素又小學雞
唔會再有人睇
好明顯啦ig大把
所以咪話佢地明明自己都勁多打手 仲話人地請打手攻擊佢地
邊個係dada
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞