chill up dada 咩事?

1001 回覆
12 Like 92 Dislike
佢姣都係姣老細姐 反而dada咁有機心
就算道理係佢嗰邊都好
都搞到好小氣唔大方
希望經一事蔡一智
唔係想話個老闆偏心自己條女
但條片俾人嗰感覺好似想踩多dada兩腳咁
初時睇仲以為係節目效果先串anton,點估到真係不和

本來拍條片走,大家好來好去咪算,點估到又有打手出現,阿翔又頂唔住要拍返條on9片來反擊,結果仲衰
好好賺喎 集合晒唔同繪師嘅作品吸引人folliw就有錢賺
咪係 依家搞到咁 真係有啲可惜
一路都以為whizoo人氣高好多 連造星都請到
dada差唔多條條片着走光短裙, 反而冇人話佢姣
冇睇頭走咗都冇人care
香港人攪公司型youtube結局都係基本食屎

證明香港人啲閪格幾閪

澳門咁撚細都攪到3間
又內控搞到散
有時真係好奇點解微辣啲人可以咁團結
好心香港啲channel 取下佢地經 學下佢地點管人
Whizo 真係好高質冇得比簡直佢哋拍啲野好多香港冷知識chill up好似一直搵唔到定位咁
問答比賽片真心正
whizoo已經另一個層次喇喎
本土文化個堆片極高汁
一開始咪有囉,街訪同埋讀書嘢,但係唔知點解越做越on9,最新嗰幾條片睇到都覺得尷尬,1秒即刻撳走

睇開佢地啲片 有sub晒 anton同dada
見到chill up 咁回應覺得好小朋友⋯
好嚟好去咪算囉
微辣先前恰鳩圍內個毒撚俾人屌撚到上天花板wo, 一排冇講當冇事發生?
我入到黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞