chill up dada 咩事?

1001 回覆
12 Like 92 Dislike
但呢個Channel真係淨係鍾意dada平時已經夠悶冇咗dada唔使睇
左2
unfollow 都唔比
惡撚到仆街
原來咁多Dada fans??
利申 淨係睇Anthony+Tim
成份稿都唔係好掂
呢啲重要野真係心思熟慮完先出啦唔該...
eg 搞到搞屎棍咁 拉哂自己啲女入黎
咪等睇分手會點
所以話 女人真係好麻煩
當一個老細做唔到持平
所以唔洗塑造任何一邊係受害者,根本兩邊都係7,而chill up係7得最勁嗰一邊,但唔代表dada嗰邊就係victim,一隻手真係拍唔響
之前好似睇過佢哋啲街坊
嘩做咩個anton肥咗咁撚多
唔知點解睇左一排覺得dada似係個外人
Anton同嗰三個仔就似自己人
佢地四個好似一路都識得,後來再侵埋dada咁
anton同班仔都係cu grad
得dada唔係
我既重點係辦公室戀情而呢個亦都係我"係度食係度屙就預左啦"呢句說話既重點
返過工/拍過拖既人都會知
唔洗叫我俾例子
阿翔係片入邊講dada不滿偏心同埋anton quit已經係最大例子(自己用腦諗下)
仲要cut埋條片後尾
唔會有人覺得dada唔係俾人迫走
同老闆拍拖已經死罪啦
有心一早辭左職先
班同事諗起都尷尬
其實dada一知道佢地拍拖就應該要走
阿翔係度食係度屙就預左啦
反而為左個幾留言出片好小家
同埋建議你睇下其他留言先
阿翔有得屌Anton,就上哂腦
佢地係邊條片公開左拍拖?
冇追開佢地d片睇睇下突然有日就發現佢地係咁拍情侶vlog
唱歌嗰兩個本身都同腦細好frd la
而家仲要拍條片出嚟幫anton護航
個觀念咪仲似成班小圈子圍屌dada
成件事真係好差
冇正式公開過 利申都算係睇左九九十十
本身sub哂佢地 因為呢件事unsub左 但唔係因為dada 而係因為佢地哂時間拍片d on9聲明片都唔諗下點樣做番好d個channel
退一步講就算dada真係一個仆街 anton職己辭但係channel既影響力同曝光率仲高過d在職同事
比你係dada你點諗
仲要拍片都要睇你兩條友放閃真係好撚煩
果然鏡頭後係另一個人
老細做乜要重新upload...7左咪7左,下次做好d咪算,本身條片都話左過幾日就del架啦
依家真係好難睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞