chill up dada 咩事?

1001 回覆
12 Like 92 Dislike
幾時講Barking dogs??想知
arm channel 都開始沉沉地
agree 唔係偏幫邊一個
但事實就係dada講野好閪 成日暗串人
但anton at least鏡頭前都好比面冇還過擊
agger 其實佢都難做
要考慮點樣處理「上司&下屬」同埋「男女朋友」呢兩重身份
有時實會有偏私 但自己唔會發覺
即使啲下屬發覺都唔敢出聲 甚至習以為常
咁都抵啦 鏡頭前串人在先咁唔比面
唔通你比人咁樣落你面唔會唔開心唔會同人呻?
咁都講到被攻擊果個人錯咁 犀利
我就未做過youtube channel,唔係好知同老細拍拖到底要預咗d乜野,預咗有同事好嬲而要quit?

可唔可以解釋清楚少少?作為一個普通觀眾,我都好想知發生咩事,平時睇片又唔覺得有咩咁值得嬲
Channel需要女
想睇試當真搞關係
屌你啦追撚左成個post你都係幫chill up
依家話唔係偏幫邊一個?
我都唔太明點解唔好黎好去
背後肯定有原因 係唔關dada事
重點係老細唔會證明到自己無偏過心
係咁話自己無都證明唔到d咩
仲擺上youtube講就真係on99
咪就係
係咪準備摺埋前排仲話請左個新仔
愈做愈冇內容

同小薯茄差勁遠
豪哥同許腎因為疫情關係無得打茄倫
搞笑果隻串同有骨果隻唔同既
tim同anthony 都成日串anton 但唔會覺得係有骨 但dada真心feel到係幾閪
人地dada唔出聲應你都好正常
走左都唔可以揀自己鐘意既野?
走左都仲要同你扮fd?
好撚中
dada講野真係成日都有骨咁款尤其對住anton
咁佢地係半公眾人物就有另一個standard嘅 仲要喺正呢d時間點做 想表達d咩先

利申個人觀感姐 唔洗勞氣嘅
肥仔又真係好公私分明
同埋芊蕙子仲要湊女

反而之後嘅metoo 陳呆事件又真係差啲收皮
不過處理手法幾好 保得住個channel
根本就好似prank
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞