chill up dada 咩事?

1001 回覆
12 Like 92 Dislike
佢黑長直好過佢染埋啲藍色粉紅色頭
如果23先last day
主channel 22號開條片出黎公審咁on9?
定已經唔使番office?
究竟係17定23?
如果要番office都幾尷⋯⋯

認真希望係prank
啲野太唔合理
咪係,想睇生活街訪,無啦啦變咗睇couple vlog

whizoo / 毛記 咁多pair,又唔見佢地變哂做情侶vlog
唔講得㗎比人話係chill up 打手
好似係你話幫dada既人就係打手先而家俾人話打手又唔鍾意啊?
老老豆豆 其實幾難拆下
一開始ig已經俾人話緊個老細同anton迫走dada,佢哋情侶關係又俾人jer住黎攻擊,唔回應返又好似食左隻死貓咁
不過佢地條片確實係拍得幾柒下
我相信23先係完contract
17開始唔洗返
好似老鼠安道歉片咁

其實簡單啲黎講
就係溝通唔好+人事不和+中學雞杯人+quit
Quit咪quit,搞到咁肉酸好7
唔鍾意人冇問題 unfollow都冇問題
少少事發到咁大就多晒
公事方面Dada 又拒絕溝通
起碼都搞返清楚啲手尾啦
Close file
冇睇開佢地d片

但廿鳩幾歲仲處理到成pat 屎咁又幾on9
正常人諗法
佢都走
唔賴落佢到賴落邊個度
無理由幫個走左既人
好似話自己唔會參賽者啲片 但真係好悶
先勿論事實係點 老細anton 同 dada角度都一定覺得對方唔啱 佢地點澄清都一定係偏幫自己果邊

但既然要澄清 由頭到尾anton作關鍵人物 應該出聲至啱喇 玩音樂果2個完全唔關事既講真係會令人覺得係拉大隊攻擊一個已離職既人

同埋還完公司ac再login出post單野唔應該講 係公司內部既問題 有違約或者令公司損失咪處分 唔應該拎出黎講 不過聽落除咗呢樣嘢 都無其他野可以帶到風向指責dada
老闆娘大改造
其他人話係計埋假23號,唔洗返工返office
sor我係淨係做過part time既廢青我都唔知點計
草哥有名你叫幾時開樣姐
老細好有問題
仲要拍條片幫anton護航 證明佢on9
拍條片自己攬晒所有錯上身先係老細
拍條片推自己下屬去死,我諗無人會再幫佢做野,點知下次推邊個去死
明明係當事人 明明係鏡頭入面 又粒聲唔出
dada ig bio已刪chill up
DADA一睇就知係識玩手段既人
有無迫走本身根本證實唔到
同埋都無人會care
咁耐以黎根本唔多人討論chillup
而家on99咁拍埋片公審
上埋熱門全世界都知間公司無關公
處理手法核突,自製公關災難,仲要一面倒被人屌返轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞