chill up dada 咩事?

1001 回覆
12 Like 92 Dislike
咁幾時有真嘅dada走光片
佢地話dada有follow
Dada可能唔係「請」嘅 有可能係dada向佢d friend呻 d friend喺Chill up ig講
佢d片係擺明露夾曬gap咁
好耐以前搞個幾個Channel啦
你唔知姐
另外仲有cap/金剛
游學修之前又攪過一個
一樣全部摺哂
一係就頹片

又司徒夾帶年代開始香港起碼有大大小小十幾間公司型youtube全部都係摺
十分同意 不過黃 channel 仲會繼續睇
希望之後chill up 會處理得好d

點逐條搵
我覺得依個可能性係大啲,如果我係fd都會睇唔過眼
不過每個人對依啲睇法唔同啦,我覺得辦公室上司下屬戀情真係會好影響其他人嘅心態,尤其係佢哋原本就淨係得兩條女,另一個一定會覺得老細偏心,仲要可能提出過不滿之後都無改變或者避忌嘅話就……通常男嘅可能覺得依啲無乜所謂
點逐條搵
最後呀tim 對手fig下fig下 ,笑死
罰你睇曬chillup d片
畫面真係唔靚囉
其實扮明露我又覺得無乜嘢,好過扮純又想露然後又話無嘅作為女性我都enjoy睇靚body
Cut左當無事?咁對其他人公平?比你bully 完喎
想扮無嘢發生?
chillup 所有片都係尷尬為主 尷尬型YouTube channel連收皮一日都係尷尬
佢好撚串,有次撞到佢同佢打招呼唔理人,反而啊翔幾nice,打完招呼仲搞下爛gag
睇片似Anton扮主角多啲喎
有冇backup
backup做乜鳩
真 雖然交待得都幾詳細,但Anton作為當時人心情唔好預左唔講嘢嘅話 寧願佢唔出鏡住好過
無noise既youtuber都要backup咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞