chill up dada 咩事?

1001 回覆
12 Like 92 Dislike
搞清楚先後次序
係阿翔改佢ig個bio先
明明就唔fd,仲要咬住人唔放
等摺
Chill up好慘
應又死 唔應又死
之前一日情侶都係放喺老細條女個channel度
而家直頭放去Chill up channel度,比我嘅感覺好似冇題材到搵d野攝牙罅咁
而家係dada唔肯出同佢公司有agreement 嘅post,再私下擅自出嘅post喎

道理上chill up冇錯,係講埋法例柒咗啲啫
個channel本身都冇乜睇頭 今次應該收皮了
佢應到咁柒 話同dada有咩誤會 想傾和好咪得 屌佢又屈人又話unfollow係bully我覺得dada特登未辭職就unfollow係肉酸 但係佢呢條片仲肉酸
係囉 真係心諗做乜鳩
我咪就係問緊點偏心法?咁都叫打手?

你有證據就拎出來講,唔洗下下叫人死開
十分同意,好中point
我真係唔知,你可唔可以講多d

至於你話blame the victim,邊個係victim都未知
我感覺係咬完先唔fd, 之前有睇佢地兩三條片, 關係似同事加普通朋友關係
有咩好講 擺明dada唔gur老細公私不分偏心anton
本身dada辭職件事可以完架啦
而家咁樣擺出嚟講真係好肉酸 比人感覺好差
Dada打手,講你就講啦,成句野都冇point
全部cu人,一早fd底,得dada唔係,要熟已經好難
成件事嘅中心
照條片就應該主要係個老闆嬲鳩dada開分身屌鬼咁講我又唔覺佢地小器,不過人地在明,佢地在暗,柒出公關災難。
辭咗職都好公事上嘅野起碼都交代清楚啦
咁大個人仲玩已讀不回
dada打手係咪真係關dada事先 冇人知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞