chill up dada 咩事?

1001 回覆
12 Like 92 Dislike
一次過走3個,點救
其實dada好柒 對佢冇好感加埋其他人一齊拍片好突兀
香港搞得最好嘅公司型YouTube係咪搞屎棍同小薯茄
幕前3條仔都應該要換啦
3個都好無趣唔吸引
睇返香港啲團體youtuber
以前嘅bomba有kibi felix
近期小薯茄有程人富 呀J
熊仔頭有藍仔頭 近南
起碼佢地個格比人感覺係有趣
但chill up 3個都好悶
dada明顯係有原則個d人 成日屌鳩人遲到個d 偏偏其他幾個都係中大仔自己圍爐
性格好明顯唔夾
人都走左咪算 dada又冇拍片出post屌柒舊東家 咁你地e+拍片圍插佢算係咩
有出vlog 講新屋裝修
Dada之前qna有講過棟樓係買翻黎,之前都有vlog過講要點裝修
不過結婚好似冇提
果幾個知內情嘅ig account咪又係走去ig帶風向有咩分別
試當真呢
佢話「香港人攪公司型YouTube」 嘛
咁新 唔會睇得出搞得好定唔好
搞得好應該係小薯茄、搞屎棍

年輕人沉唔住氣,一見到有打手係ig出post數臭佢地就要拍片反擊,如果沉得住氣就唔會好似依家咁多人咁反感
冇錯
主要係黃channel先睇佢地
講真叫小薯茄/熊仔頭/試當真比個劇本佢地拍
都唔會拍得好睇 邊個做下把 邊個做醜角
老細&tim = 無表情
anthony個feel都係對自己好撚大包袱唔會做醜角
女成員 唔係特別靚 已經好大問題
係四個 仲有Jacqueline
依家咪主要係班仔帶新人呀鎔都要做埋幕前救點擊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞