chill up dada 咩事?

1001 回覆
12 Like 92 Dislike
有link未
圖都冇張
有冇人教我點up 片上黎
放上this av
講野有骨 成日聽到好唔舒服
(點解講dada就有負皮
你又知一定係dada登入?
Dada 真係犀撚利 走咗仲開個ig post引晒啲人一面倒支持佢
關咩事係chill up 自己on9 出條片唱衰人在先
唔係講笑 一直以來subscribe 都因為夠尷尬
𠵱家直接unfol 了
做人冇公關...
太大up唔到
睇你comment真係覺得你好撚On9 點解有人可以On9到咁 拎夫妻檔channel出嚟做例子問人點解cheung&anton情侶檔就攪成咁。你中學畢業未?唔好怪人地話你小學生,你logic真係好有問題。

Cheung成段片已經係咁bully dada啦,最尾段卡通片直程係屌7 dada,佢地blame dada unfollow anton&cheung係屬於bully, 但自己成段片屌7 dada就唔係bully?直頭魔王級bully啦。唔撈都唔比人用個人ig unfollow你?成世要follow住你?實情係點的確無人知 但係咁樣拍段片出嚟 依個處理手法 comment真係一面倒認為chill up製造咗個公關災難出嚟
Upload最後2分鐘咪得
CHILL UP 回應成員辭職一事 完整未修改版
https://youtu.be/MmFGhUzWAc8
Pin
我睇你連拖都未撚拍過 到底你中幾?係咪未出嚟社會?老細同女員工拍拖會容易出現問題都要解釋?得兩個可能,一係你中學未畢業,一係你太天真。
原來大家都收到負皮

忠言逆耳呀Chill Up老細
你諗下淨係呢個po
都起碼有你幾百個觀眾
加埋你yt留言果d
唔想收皮就好好聽下意見
無人想黃youtube channel因為d柒事
愈做愈摺

睇左成個po重點得幾個,作為一個non active觀眾幫你總結下
1.儘快淡化Dada事件
2.老細收返埋你女友(都係幫緊#1)
3.千祈咪再搞條柒片(cut片已是一大敗筆,你要道歉del左佢再道仲有誠意,但已太遲)
4.重新思考channel定位,了解下觀眾口味,俾心機搞好content,私人野收返埋/私了/去返你地成員ig po香港人時間好L寶貴,花時間睇片係好L奢侈,content first please

最後,唔理你打手支持者定Chill Up都好, 5.咪L負皮我,好心提點,再收負皮unsub
留意到Chill up subscribe人數係條片出左之左起碼跌左400人
可惜我從來都無sub過 冇得unsub
你有冇睇到上面班打手講乜?

「係到食係到屙就預咗」我咪問佢哋到底有乜問題,究竟同dada quit有咩關係,但佢地冇個答到我。而你logic就真係好有問題,拎返個結果來倒果為因,唔係dada打手上ig搞事都唔會有呢條on9反擊片,我都認同係公關災難,但我依家係問緊到底之前係發生咗乜事搞到冇得好來好去,你答到我未?

唔該搞清因果關係先來屌9人,到底係拍拖有問題先定係有人搞事先
Anton有埋fans page ,人氣爆燈收唔埋

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞