chill up dada 咩事?

1001 回覆
12 Like 92 Dislike
Dada 睇完條片應該會回應 因為有部分內容至少唔係失實

antonia.fanspage 係唔係unofficial
解釋個方唔代表就一定錯同比人插
只係根本成件事公司解釋個方向已經錯哂
講到自己無錯dada錯哂
等睇chill up過埋呢單野之後收皮
拍d片悶到閪咁 冇內容冇主題
而家炒條女都搞咁多風雨
準備一班人unsub你地

是但啦 依個channel拍啲片又冇內容 得個尷字 仔同女個樣都唔掂 今鋪一次過摺埋仲好
我聽到都笑死佢哋似bully人多啲自打嘴巴
成個連登都知你係五毛狗啦 唔會再覆你
啱呀我啱啱睇到o撚曬嘴
人地啱啱先請左幾條新女
未開工就收得皮
幾時follow邊個都要比人管,真係難怪dada頂唔順走人,仲要有個咁嘅老細
Dada好慘
Chill up其他個幾個唔知係真係小學雞定係俾個老細逼住出嚟一齊回應
睇住四個成年人喺度玩啲小學雞野
係咁喺度話係dada 唔好先㗎,佢成日喺度挑撥離間乜乜柒柒
好心做人成熟啲大方啲啦,小學雞咁句句jur住曬
唔知佢哋邊個唔啱啦總之呢件事chill up真係做得好核突
(陰謀論)
如果dada 真係想低調處理
Del晒ig後仲會唔會專登login出個post
引大家討論
明明quit咁少事都發到咁大
仲要挖埋啲內務野
原來大家要好來好去
佢都唔會專登唔覆人 唔溝通
先逼到Chillup 影響聲譽都澄清
駁比人屌小氣咩
嗰兩條友明顯被人逼
如果prank會unsub
好玩唔玩咁樣呃view
講多d ok?
首先chillup唔好咁多陰謀論先 又話個cm同dada有關 又話bully乜乜柒柒 就唔會搞成咁
佢地當大家係friend 嘅話,咪覺得unfollow 有問題。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞