chill up dada 咩事?

1001 回覆
12 Like 92 Dislike
一開始明顯係dada想玩野 工都未辭就unfollow 之後chillup回應過左火燒埋自己
有睇佢平時啲直播
clothes up 個ig全部都係share人地D插畫
乜原來依家ig page興呢d做法?
唔好話dada 先入為主覺得佢地拍拖就會偏心
同唔gur 老細冇用佢啲橋
世界咁多人有唔同性格 緊有人鍾意亦有人唔鍾意
Anton性格唔係害到人就得架啦 支持做自己
證明dada頭腦清晰過個老細好多
好小學雞救命
可能有反效果呢
平日連登出Chill up嘅po十隻手指數得晒
而家dada走咗,呢個就上到熱門,令到多d人關注
到時Chill up應該會多謝一眾連登仔
We are whizoo ~
兩個本身都好正
好大仇口?
佢姣都係姣老細(男朋友)
唔係咩人都姣 所以無問題啦
最後嗰句先似返我想睇既野啦,我又唔係入面做點知佢地簽咩合約?又點知得dada喺office?

唔洗下下話人係打手、小學生之類,再講多d翔點樣bully dada,公道自在人心,係啊翔仆街既,我同你一齊屌9阿翔又點話。

比返d例子得唔得
自己覆自己勁on9
條片最好就老細自己一個對住個鏡頭講 講得大方d 略帶笑容 簡單交待下 un唔unfollow果d提都唔洗提 俾人感覺好來好去完左件事就算

冇咁好嘅就四條友 老細主力講 其他輕輕講幾句 但主要都係多謝dada付出為主 Anthony同Tim可以講下會掛住佢 冇左佢會唔慣之類

差嘅就四條友輪住講 由頭到尾交待成件事始末 唔加任何個人評論或猜測

最撚差就係佢地個做法 四條友坐係度但又有人粒聲唔出 Anton戴埋口罩又唔講野頭dup dup唔知想點 成段片似數臭人多過交待 公關差到咁就算唔係今次都遲早會奶穫勁
Whizo太娛圈feel, 拍youtube都落唔到地
佢地真心做多左

仲要吊人點做錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞