chill up dada 咩事?

1001 回覆
12 Like 92 Dislike
你自己追片啦 講多無畏
dada好耐以前都成日jer住anton 而anton都冇串返佢 笑笑口就算
根本就係老細拉大隊射波比dada
人地anthony ig 早幾日先祝dada有更好發展
仲fd底有影合照
好過你空ac+ p牌 假撚到
全部清一色屌尻anton同chill up

極度懷疑你就係dada本人
其實anton 化咩妝都冇所謂佢鍾意就得
只係鏡頭面前一個化到好濃一個冇乜好大對比
畫面有啲奇怪

而且dada anton 一向感覺唔太夾唔同口型
又加上老細同anton拍拖啲利益關係好難完全分開
Dada 唔滿意都唔出奇
我都係睇完條清澄片先知有呢個post
失實用無回應
已經完全屌打一條片
咁成班kol喺片到想accuse人欺凌就好好?
以事論事唔得?講緊唔係偏幫而唔係無立場喎on9

一個人明明冇殺人 你判佢殺人罪名不成立
叫做幫佢?
肥仔成熟好多
仲要單嘢大鑊過呢單
開始懷疑佢先係dada打手
用暗黑兵法
吊拿星
dada擺明係最撚識玩嗰個人黎
起初ig引人覺得自己係俾老細同條女迫走
而家chill up出片解釋件事 佢見風向全部屌鳩chill up班人 佢又再話唔回應
真係好撚高招
咁同係度有咩分別?
我諗揾埋其他蛋散嚟個初心係想件事唔好得老闆一個講
其他呀 A 呀 B 都講下,見到/ 知道依啲事
感覺上就比較「客觀」
始終啲女人嘢,你諗下如果公司立場聲名可以講乜

最多spin佢意見有分歧所以離開,祝福dada前程似錦
但佢地又想最真咁同觀眾解釋搞到兩頭唔到岸
睇片阿添似係偏向同dada friend啲? (無留意佢地ig)
點樣啊大字就啱啊
咁中立就咪撚「唔講其他野」
只係屌Dada。
有本事就逐樣逐樣講
好似阿翔講野咁
西... 西.... 西女人
討論區係不同意見立場嘅人一齊討論
無話係咪 xx打手
講幾句就話人係 DADA 打手 / CHILLUP打手 / anton打手 / 翔打手
無意思囉

如果日後大家做Youtuber 開 Youtube channel
「 上司下屬」,「男女朋友」呢兩個身份 ,唔好同時存在就最好
Chillup真係好低手
咁我唔係p牌屌得你未?
做打手唔好做得咁核突啦
我睇完條片似想屈曬dada多啲

成間公司一齊拍片做所謂澄清
後半條都講緊人哋問題
你仲可以咁撚厚面皮咩都話dada問題
一定都是dada錯
你絕對係中立
如果係prank真係太高質
Cls youtube條片下面咁撚多dada打手

雖然我唔係p牌 但我都係dada打手
其實點解我要講明係youtube,我覺得做youtube同其他文職工作幾唔同

第一,冇所謂既career path,唔通拍得耐就做senior咩

第二,就算老細鐘意Antonia多,對dada有咩影響?唔通有好idea都會照ban?點樣大細超法?我唔係當事人我真係唔知。如果單純覺得因為老細同佢拍拖就一定對其他人好差,對唔住,說服唔到我。我真係好想知發生咩事
我都覺得最尾個part有啲on9
Unfollow=欺凌??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞