chill up dada 咩事?

1001 回覆
12 Like 92 Dislike
都係可能姐,不過就算真係反彈
佢地都要搵新方向同賣點去拍片,如果唔係過一陣又會收返皮
不嬲過一排就冇事啦,香港人三分鐘熱度唔通同你記一世咩

你指hugo?
雙魚座好難搞好多言行都feel到佢唔係女仔鐘意嗰type,不過佢eq係幾高嘅
使你夢見咩 佢哋大把片都喺科學園拍
機心咪想 多啲人睇片 多views 多noise 谷下人氣
露打底褲
走光片呢
成班人大學都畢業仲學人傾dse幾分ocamp點玩
講咁耐仲係冇link
去佢ig有啦
我好鍾意dada乜原來走左

我exactly自從anton同老細公開關係之後就無再睇最憎睇人放閃

Chill Up有mon po嘅,以後拍片記得照顧下單身狗/情侶去死去死團嘅感受拍拖留番自己私下sweet算
澳門有政府資助
估唔到chill up討論度最高嘅一刻竟然係呢啲新聞
不過講真佢地做落去都唔會紅得去邊
可能冇下把位 又冇邊個特別好笑
個個都冇乜定位 拍片又尷尷尬尬
由其老細做返幕後算啦
唔識搞笑又比唔到反應咁
不如以後主打尷尬
都算係一種強項
好癲
有幾大件事啊 唔講以為死人冧樓
anton依種性格似係好易會令同性覺得姣既人 明顯同dada唔夾
但如果anton你睇到既話都想同你講
有啲人性格本來好易比人誤解 繼續做自己 你冇害到人就得
明顯係唔妥dada私底下多廣告job公司又無得分錢
香港出親事都係人事問題喎?

關咩錢事
佢投資方面賺到錢咁關佢呢間野係咁蝕咩事?即係佢太多錢要俾人賺下?
其實呀翔屋企好有錢?成日諗佢點經營間公司 廣告又少 view數唔算多 但請咁多人
屌 我都覺 好暗黑兵法feel
dada 個性格係會令人覺得唔鐘意,但而家chill up 出片好"正式"咁圍插dada
連登第二中意嘅馬介休咪又係一鑊泡
其實講到尾根本就唔夠好睇唔夠好笑,之前啲街訪片多人睇純粹係因為,本身街訪片嘅9成內容係contributed by班受訪者。條片好笑係因為受訪者答得好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞