chill up dada 咩事?

1001 回覆
12 Like 92 Dislike
係諗唔明點解chill up啲人會咁蠢估唔到有咁嘅後果真心睇完條片好尷尬
人事不和辭職
如果Antony Tim同Dada真心friend嘅話睇到呢條片應該好失望
3個男嘅唔𠹌識搞笑
本身個樣又都冇乜喜感
另外兩條女又不和
心智成熟d先上連登啦
其他youtube channel係夫妻/情侶人地個關系係對等
姐係兩個都係老細其他全部員工
Tim、Anthony人地係pt簽合約淨係出下歌拍下片點同dada ft 係office成日對呢
fd都幫唔到啦,仲打緊工架老細
人地係老細條女呀嘛 梗係要刷下存在感啦
唉 本身覺得佢地channel 兩條女好似balance到互補到 結果都係嗌交收場 咁嘅結局其實有啲唔開心
利伸由大學街坊開始睇 課過金比佢哋
dada都有佢自己既問題 anthony同tim都同anton相處到
會唔會其他人冇錢收?如果唔係一個咁嘅channel點養到咁多人做cast
仲之公司拍拖都係麻柒煩啦
我諗極少數人先可以handle到 將私事公事擺埋一齊
得兩個女人都已經搞到咁

其實專登拍條片真係多餘左

希望chill up 可以繼續有良好發展
我都係想睇片姐
簡而精
條片話dada 17/12離職 dada ig話自己23/12先離職
我估係計埋假dada 23/12先走
所以嚴格嚟講 dada出post嗰陣 佢都未離職
所以唔叫偷公司財產
究竟chill up靠咩賺錢? clothes up係主要業務?
咪係
dada覺得老細偏心姐 真係唔覺anton個格有好大問題
成日覺得佢地比人擺上枱咁
明明大家都想淡化 但留言又不斷比人挖野 抹黑咁
都係廣告多
其實唔出片咪冇人話 出咗片搞大件事對邊個都唔好
成堆人拍片都尷尷尬尬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞