chill up dada 咩事?

1001 回覆
12 Like 92 Dislike
我未做過咁細既公司,係我現時公司到已經有好幾pair情侶,甚至部分結埋婚,我一年差唔多去飲一餐。老實講,人地拍唔拍拖關我撚事,只要唔影響到我就得啦。唔洗咁主觀認為「辦公室戀情」就一定有問題

唔通你老細同員工拍拖你就quit咩,肯定中間有事發生架啦,你知有內幕可以係到爆出來,一齊公審佢地,如果單以「辦公室戀情」來歸納成件事既原兇,咁就太武斷
冇人想知 屌你老母
重點係依家佢地影響到
dada都話左偏心
凡事都有原因
詳細咩事偏心就要佢地局內人先知
係好既平衡得好既dada就唔會無啦啦走啦
chill up 入邊得佢地三個係ft,有咩都係得佢地三個人先知
調返轉你係老細既角度諗
如果你俾人搞
你仲會唔會同佢和解?
仲唔即刻炒鳩佢
老細咪on9仔
次次仲要扮野自己好醒咁
永遠覺得依啲問題都係羅生門。
合則來,不合則去。
老細 anthony tim 本身識
anton又係老細條女
幕前5個人 4個都fd底
dada緊係唔爽
成單野處理得好樣衰
講真離職冇問題
唔明點解人地都走
仲想攞埋個光環屌人地

請新人都冇問題
Prank個新人個段都幾好
但一開始就咁睇覺得似乎好唔夾
特別係抽禮物個條片

我係睇大學街訪先subscribe
有d估歌既都ok
但其他片真係差d
希望有一日會有得睇返d有以前質素既片
點解佢地成三十幾歲人 做野都可以咁無腦 由得佢丟淡未算囉 Cut 左唔等於無發生過好無 做媒體但一d pr 都無 食屎啦... Chill up 真係抵執嫁喎 黃唔撚係大哂嫁
who?
段片真係好撚衰,又加勁多主觀野
剩係講返d時序幾時走個d好地地咪算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞