chill up dada 咩事?

1001 回覆
12 Like 92 Dislike
做幕後算
幕前根本唔岩佢
私人ac定公司ac?
私人就無乜問題公司就比人形象唔好
依家佢地爆不和,unfollow咗對方ig嘛
而怨恨呢啲一路積埋積埋
睇番先明白dada打嘅comment 原來唔係開玩笑串而係真心話踩佢地
其實可以靜係講下發生咩事
如果講unfol=欺凌 真係好誇...
其實係腦細太縱容anton 基本上chill up拍片d嘉賓大多數係anton帶
就算無嘉賓 近期d片都係anton帶住 同埋睇得出係anton拋idea多
dada既idea有幾多比腦細甚至anton ban 得佢地先知

同埋仲有 好心d r sponsor片或者情侶podcast節目就去返anton個channel出啦 搞到大channel個定位亂晒

總結 唔係dada啱晒 佢都有責任去同腦細提出問題
但係呢單野腦細handle得差 無論係處理外部定內部問題都係
空Ac係純粹無話題平時忙唔想開姐
你講黎講去咪又係我P牌又同你唔同立場就係打手
而家勁到係Dada本人
好囉咁你自動過濾唔睇我D 留言囉
一樣大把人屌
你慢慢逐個逐個話撐Dada既就係打手/Dada啦
令我諗起我之前打左比個差我錢既fd五十幾次都冇覆過
不過冇覆第二日都有照還返錢
其實一d嬲都無
就算anton表面上quit左但實際上都仲係公司
辦公室戀愛絕大部分都唔會有好結果
老細is who?
上邊個story佢ig話23/12 last day
姐係點 小弟蠢
情侶節目都唔啱chill up 本身個style
重要唔好笑
佢存在無乜作用
做過空姐
應該一早就講過,如果唔係anton點解會走
雖然表面上走左,但實際上都仲係度
反而仲坐大左
唔洗錢既野係最貴
私人account unfollow咗
人地自己account唔想睇你咪唔睇你囉 完全唔明嬲乜
唔通人地女朋友覺得委屈 要男朋友幫佢拉大隊出返啖氣
中肯講句 無撚人想知你地邊個屌邊個 攪到依家咁一定係關公 兩邊都handle 得唔好

大家handle 得好d,誤會係有機會化解,化解唔到都可以和平分手

果邊又唔應機,依邊又捉埋d 唔關事既出條片又屌人,係咪想繼續發酵一鑊熟?
17號開始清埋啲假,唔使再返公司
23號正式last day
應該係咁
多謝師兄出手相救
係佢眼中P牌一定係打手/Dada本人
唔知你講野佢會唔會即刻Buy曬呢
識貨
老細不嬲最撚小氣上次專登出片屌viu
Anton同阿翔一拍拖就知會出事,阿翔開頭都好似唔想咁公開佢哋嘅關係,但Anton好想講但唔俾講,,係咁係lve度暗示
其實老細同員工拍拖,處理得唔好真係會搞到好麻煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞