chill up dada 咩事?

1001 回覆
12 Like 92 Dislike
即係做老闆娘攝政
唔再under任何人
你落幾多成本未必可以收返幾多
不過拍youtube片都唔用部好d既機真係當所有人都睇開480p?2020年拉大佬,人唔笑狗唔吠你都唔好意思拉
anton似中學啲大方女仔 同男仔好玩得埋果啲
幫佢都正常

dada性格比較閪 但比較壓到場上到大台
但就有氣場囉
我係老闆就快d搞掂科學園啦,下年無得租架啦。。
同下屬拍拖係死罪黎
而且老細同員工係要有條gap係到
再搵個man去管content 個man同佢d下屬fd就得
如果佢真係想搞好一間公司 佢應該退出幕前 同員工保持距離 佢咁搞法只會令佢d靚覺得佢好恰
agree 所以真係好煩都好慘
我諗佢地當初考慮一唔一齊果陣都有諗過呢個問題
過多排就無人會記得架啦 真係唔需要特登拍片講嘅
ID排三十幾萬就收皮啦 笑鳩人P牌
你唔好追啲唔追啲啦
所以當初佢地都冇打算公開?
其實一句到尾 個老闆都有好多責任
搞到啲行政好亂
女朋友仲要係下屬
100%同意 全中心聲
成件事最錯係阿翔
Anton dada都係受害人
佢根本做唔好老闆個角色
Chill up好耐冇睇,
點解d人完全唔同曬
一個都唔識

點解連登咁多人撐性格咁閪既女人 雖然anton感覺姣啲啫
佢背後做緊d賺錢野你唔知姐
個個月蝕幾皮野你仲做唔做?
唔通佢接freelance/有d投資又拎出黎講咩
定真係prank片 最近接左心理衞生廣告 因為段片後半部真係好on9 成套教育片
越加越多人 以前好睇啲
prank 嘅話佢地真係玩完 但dada 個bio 未del chill up
邊個連登話佢條女就係打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞