chill up dada 咩事?

1001 回覆
12 Like 92 Dislike
老細定老闆娘親自覆?未一齊個陣煩d 咩你都幫人諗埋 咁細心
唔會咁on9啦,自己推自己公司去死咩
學人笑p牌
你老味第一個post係幾個月前開
chill up本身既料
就算拍prank都未必拍到條咁高汁
唔駛下下話人dada打手
成條片拍到咁柒
成班人圍爐射曬個波比人
係人都會企起弱勢果邊
Youtube cm已經一面倒屌緊
唔通全部都係打手咩
arm channel
又係因為男女關係搞死個channel
希望試當真同小薯茄唔好咁玩法
真心成個channel 條條片都悶到仆街
肯定係dada請既打手啦,一定係
又唔見啲人話arm channel肥仔會偏心芊蕙子
Chillup應該無咁多廣告
果d係自己接嘅廣告
要畀公司抽水
咁不如直接quit埋掛
試當真係咪豪腎會一齊
剩係聽一面好難知邊個錯 但條片真係好老尷
諗左成個鐘都諗吾透unfol有咩問題 就咁unfol影響點都細過直接嘈啦
份人工包埋中意全部同事?吾中意咪unfol
Ig想睇咩想fol邊個又要人批准?
單憑佢地話unfol=欺凌 已經證明dada話偏心呢個問題係真
一隻手掌拍唔響 我吾覺得會有一邊係無辜囉
得大學街訪同cover好睇
dada出咗ig story回應
你鍾意話我打手咪打手囉
咁呢件事一係撐一係唔撐架姐
唔聽我話你係chill up打手咩
btw 話之前睇下幾多人唔buy chill up 屌dada unfol個point 我一個唔出聲都大把人唔gur
將普通公司同kol公司比 笑咗
咁佢一開頭又follow? 之前又unfol淨tim同anthony? 盲撐到咁嘔心
咁anton咁on9又成日俾位人入好難唔串佢
終於有個中肯少少
9成p牌都係屌anton同幫dada
anton都唔係咩大靚女 把聲又尖
但係dada呢一著真係做到幾肉酸
好心同老細傾好左就算啦 仲要搵啲p牌ac上黎單單打打
除非佢老細真係衰到 要搞死個channel
唔拍片farewell 都算,個老細有offer 佢叫佢可以自己開個post 解釋下同埋叫人follow 佢自己本身個AC ,如果係想淡出既話,佢冇必要多此一舉reject 完仲要自己偷偷地login 叫人follow 佢新AC ,而且公司AC 個bio 本身已經叫左人follow佢本人AC,咁都唔似prank ?加上佢地channel 本身都好中意prank,如果呢樣野係劇情需要咁就合理好多,最後dada本人ig bio 仲寫住chill up ,佢得閒unfollow anton 老細唔得閒改bio?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞