HomePod / HomePod mini 集中討論 (3) 勿忘.#Save12

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
YouTube 果啲可以airplay 但game入面唔見有
不過算 都係試吓有冇delay
唔洗係game 入面 可以係control center搞
公屋300呎左右,買一隻聽歌夠唔夠做
大家個HomePod 放係木質表面定其實質地既表面?
好似話音質會唔同
問HomePod mini今日有咩新聞答唔出既
係咪正常
想問有冇朋友玩緊homepod stereo?
想問好唔好用?
諗住HomePod同Mini可以做到Stereo點知原來唔得
homepod aos 送貨個日期提早咗
如果兩粒homepod係唔錯嘅
dcfever都仲有人想放850 唔知咩心態
想知Stereo同就咁兩個同時播有咩大分別?
真係有立體聲?
聽得出會好啲 特別係聽歌bass方面
聽歌好正 睇戲一般般
我而家頭係HomePod尾係Mini
一齊播就咁唔係聽得好清
訓近D都聽到聲厚左同Bass重左
唔知Stereo會唔會正D
一定會但咁買其實唔平
我要執多隻HomePod囉
不過女朋友買Mini比我
咁點解唔買多隻mini算
點都應該係homepod好聲D既
想買多粒homepod做stereo
喺facebook搵到粒homepod $1600
有咩要注意?

應該唔會有假homepod?
問HomePod mini 有咩新聞
佢答我呢個地區唔支援iTunes 新聞
係咪大家都係咁
咁點解唔一個放廳,另一個放房
mini + mini 感覺如何
入手多粒homepod
完全感受到1+1>2
琴日收貨
唔知有無人問過呢條問題,如果有,抱歉冇乜時間追post
想問下LG電視可唔可以做到,睇電視或用apps睇片時聲音都由homepod mini出?我暫時淨係試到iphone 播歌係可以經電視+2隻homepod即係3個裝置一齊出
梗係正啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞