HomePod / HomePod mini 集中討論 (3) 勿忘.#Save12

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
想問下homepod mini係咪2隻pair左會好聲好多 依家得一隻啲聲好薄
電話同HomePod mini放太近既話
叫Siri 個陣係咪同時都回應?
香港區冇News
我頭先係廚房叫廳果隻homepod佢都聽到當時播緊歌,播得都幾大聲
咁你電話入面個Siri 係咪都聽到?
係。電話都同時開左siri但只有homepod識得跟指示
想問下點整到HomePod mini識分辨人聲去執行啲指令
用英文
辨別家庭成員聲音唔包括廣東話?
突然聽日有得pick up
想問點解有時播歌播過夜播播下第二朝會自動停咗😂😂
其實佢唔俾我地開咪算 句warning 都講明開左都唔會work
自問自答先
今日去applestore 問咗。職員好肯定咁答我,即使係最新款LG 電視,就算有airplay2 ,都唔可以就咁當普通電視喇叭用,都仍然要靠APPLETV(電視盒)
有HomePod仲買唔買多對mini
買,我本身用緊homepod 都買左一對mini
Same
可摸耳三隻pair埋一齊用ga
可以呀
Mini只可以pair返Mini
我最初都以為係,但到而家我都係駁緊3隻
點會呀 stereo 功能就係
鬼佬屋企咁大點會淨係support 一邊

https://www.apple.com/hk/homepod-mini/images/overview/intercom_fallback__blsgli0zw0dy_small_2x.jpg
知唔知game聲點出homepod mini
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞