HomePod / HomePod mini 集中討論 (3) 勿忘.#Save12

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
三粒一齊播點擺位
留名學野
粒homepod擺埋一邊做bass,mini擺中間兩邊

示意圖

我盡力了
應該Homepod擺中間
mini擺兩邊?
畫得好似

setting 上可以homepod 只做bass?

homepod較細聲個bass都係好勁,加上mini人聲大聲過佢個效果好似homepod出bass咁
個櫃咁擺好逼
我當homepod出bass我就求其周圍擺
有埋暗紋
請教一下,homepod mini個handoff功能係咪無左,拍埋去無反應

利申ios 14.5 beta
Audio
Known Issues
You might be unable to use Handoff to transfer audio to HomePod. (74799729)
Workaround: Use playback controls or Control Center instead.
條女送左粒 min比我
覺得一粒聽歌唔夠喉
買多粒
而家MacBook連HomePod 係咪仲有audio out of sync問題?
遲d update變到做default audio output
佢係咪打手氹你落坑

希望有清貨價
屋企改左wifi
HomePod mini 係咪要移除再重新設定?
有冇得改wifi 設定?
我果隻會跟iphone轉新wifi
自動?定係要禁咩制?
WiFi login 過咩 network 係跟 iCloud
如果有希望買得切
最強孤兒仔
我最近搬左去酒店到住, 手機connect左酒店房間wifi
但係homepod唔知點樣跟我手機轉去房間wifi
開家居APP 佢會有提示你話HOMEPOD 同IPHONE 唔同一個網絡, click 1 click 就會幫你轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞