HomePod / HomePod mini 集中討論 (3) 勿忘.#Save12

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
要Airplay 2
S216 應該有?
homeOS 係咪有新hardware
有咩方法可以set HomePod 特定時間播903
係咪一定要set捷徑自己喂Siri
我都想知

而家個shortcut 叫881 同903
屌我都係喂Siri播903
我連播字都skip 埋不過個hktoolbar 啲廣告好煩
越用越廢 感覺HomePod 好廢 播歌只可apple music ,除左問下天氣 基本上都無咩用途….我有兩隻大HomePod 放左佢
DL商台個app 同set shortcut
其實我都唔識由零開始set係聽得多 個siri suggestion 自己有個shortcut 出埋俾我改名
想問你點set? 我兒家set完要我開一開iphone先播
好似係要開一開我有set 埋volume 同airplay 去homepod
我都有set airplay不過佢會話你要係配對裝備繼續係咪skip唔到呢一part
我都想知你哋點set, 我set shortcut hktoolbar 個app,但每次禁都去個app,要手動入去再揀903,仲要等廣告
係一定要手動airplay射只係節省左開app個功夫 903個app又要kill ad真係好煩
如果你就咁叫HomePod播會叫左個完全唔關事既podcast 外國903出嚟
自從佢唔比Hk radio 用後, 一直都覺煩
HomePod mini播 Kkbox moov嗰啲得唔得
我自己得Apple music
Apple Store仲買唔買到HomePod?
App就落哂架
有冇得set Homepod 自己播果啲歌自動係無損?
(不是iPhone 射過去)
知唔知幾時會有新update支援lossless
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞