『薪火post』BNO 續期資訊

1001 回覆
132 Like 2 Dislike
,我黎左

巴打,你張圖透底喎

關鍵位透唔哂,有佢啦
開post開到呢度

方丈小器嘛

明日香呢

留咗佢係高登
點樣先知之前有無申請過

如果你97年6月30日時未夠11歲嘅話,可以睇身份證首次簽發日期黎判斷,方法就睇返呢個post第一頁嘅google doc, 入面有教
留名
,我黎左

,我黎左

睇唔明佢仲要d咩信,我明明咩都交哂,又要係自己申請既

冇野啦,岩岩用ios原生個app睇唔到附件,用gmail個app先睇到

封嘢寫咩?叫你副署?

咦,處理你申請個位姓LUI似係香港人喎

冇野啦,岩岩用ios原生個app睇唔到附件,用gmail個app先睇到

封嘢寫咩?叫你副署?

有人試過聽過一個長途,對方係講廣東話嘅,表明身份先知係HMPO職員打黎
有人試過聽過一個長途,對方係講廣東話嘅,表明身份先知係HMPO職員打黎

居然係咁 0.0
叫你補副簽喎

身邊冇一個人有bno,就算有都已經過期仲要係藍屍,都唔知點搞好

過期就小事啦,係藍屍麻煩啲

副簽人果張相有冇話都要跟返英國証件個size架?
<blockquote><blockquote><blockquote><blockquote>

冇野啦,岩岩用ios原生個app睇唔到附件,用gmail個app先睇到</blockquote>

封嘢寫咩?叫你副署?</blockquote>

</blockquote>

咦,處理你申請個位姓LUI似係香港人喎</blockquote>

<blockquote><blockquote><blockquote>

冇野啦,岩岩用ios原生個app睇唔到附件,用gmail個app先睇到</blockquote>

封嘢寫咩?叫你副署?</blockquote>

</blockquote>

我都係佢處理 冇副簽比佢彈左返黎
好羨慕上面位巴打
叫你補副簽喎

身邊冇一個人有bno,就算有都已經過期仲要係藍屍,都唔知點搞好

副簽人自己唔需要交相啊,佢係簽名落你張相度,張相要同你之前交個張一模一樣
我都係佢處理 冇副簽比佢彈左返黎
好羨慕上面位巴打

咁扑街!香港人蝦香港人
叫你補副簽喎

副簽人自己唔需要交相啊,佢係簽名落你張相度,張相要同你之前交個張一模一樣

係咩,我一直以為副簽人都要交,因為doc講副簽果d我全部miss哂
叫你補副簽喎

係咩,我一直以為副簽人都要交,因為doc講副簽果d我全部miss哂

副簽人唔係交相,如果副簽人唔係英國或愛爾蘭護照,要彩色影印佢護照嘅個人資料頁

我等到好無奈啊⋯⋯
叫你補副簽喎

副簽人唔係交相,如果副簽人唔係英國或愛爾蘭護照,要彩色影印佢護照嘅個人資料頁

收到,麻煩哂
我無啦啦諗到有一個frd可以簽,不過佢果本應該過左期,收工去問佢先
其實而家喺收緊咗定點
做咩而家咁多巴打要副署嘅
Up
其實而家喺收緊咗定點
做咩而家咁多巴打要副署嘅

10月尾嗰陣係連續幾位巴打被人彈返轉頭,但依家上面又好似有兩個偷到雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞