『薪火post』BNO 續期資訊

1001 回覆
132 Like 2 Dislike
[/quote]24號到依家都仲係being processed...希望聽朝瞓醒有好消息[/quote]
please contact us
屌web版咁廢quote唔到,又冇AN版
24號到依家都仲係being processed...希望聽朝瞓醒有好消息
please contact us

預備申請
留名支持
收到dhl SMS 啦

An版啱啱出咗
前2個禮拜已拎bno
搵左我個draftsman同事副簽都ok

An版啱啱出咗

download左啦
有驚無險續左BNO
...
中間幾驚趕唔切攞返本passport去旅行,所以無咩事都係唔好學我咁老定

依家應該無得直接揀form架喎,不過你有可能撳錯啲嘢令到佢出咗change to an existing passport

不過最後有驚無險都算係咁

係啊 揀錯做 cannot be recognised from photo..
有驚無險續左BNO
...
中間幾驚趕唔切攞返本passport去旅行,所以無咩事都係唔好學我咁老定

依家應該無得直接揀form架喎,不過你有可能撳錯啲嘢令到佢出咗change to an existing passport

不過最後有驚無險都算係咁

係啊 揀錯做 cannot be recognised from photo..

難怪
新壇繼續留名
過期超過十年,副簽人bno都過期,竟然續領到
由寄出到收新bno 10日搞掂
過期超過十年,副簽人bno都過期,竟然續領到
由寄出到收新bno 10日搞掂

LIHKG留名
頭先見到老豆本01年過左期既bno,張相係黑白色

佢嗰本BNO係唔係黑皮? 不過好似有印象紅皮都好似有啲人係黑白相
新壇留名
lm
留名
頭先見到老豆本01年過左期既bno,張相係黑白色

佢嗰本BNO係唔係黑皮? 不過好似有印象紅皮都好似有啲人係黑白相

黑皮好似係BDTC 啵
<blockquote>頭先見到老豆本01年過左期既bno,張相係黑白色

佢嗰本BNO係唔係黑皮? 不過好似有印象紅皮都好似有啲人係黑白相</blockquote>

黑皮好似係BDTC 啵

BNO 好似話開頭都有過藍皮?
我知 93年尾係紅
87年7月1日至90年6月前出嘅BNO係黑皮黎,google doc嘅附錄有黑皮BNO嘅相
87年7月1日至90年6月前出嘅BNO係黑皮黎,google doc嘅附錄有黑皮BNO嘅相

都係你最熟

睇唔明佢仲要d咩信,我明明咩都交哂,又要係自己申請既

睇唔明佢仲要d咩信,我明明咩都交哂,又要係自己申請既

冇野啦,岩岩用ios原生個app睇唔到附件,用gmail個app先睇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞