『薪火post』BNO 續期資訊

1001 回覆
132 Like 2 Dislike
各位,我再上網查左,因為係太耐冇續,所以被當作「首次申請」,
照填就可以了。

好多都當「首次申請」
各位,我再上網查左,因為係太耐冇續,所以被當作「首次申請」,
照填就可以了。

其實呢個post第一頁有教,得閒睇下
問埋外祖父名 仲*左

唔知咪打N/A囉

唔比打N/A

你唔會唔知自己阿爺阿嫲個名掛

我真係唔知
問埋外祖父名 仲*左

唔知咪打N/A囉

唔比打N/A

我真係唔知

不孝子 問你老豆老母咪知囉
如果係有睇過 doc 嘅話有啲問題應該唔使問

冇人會睇除非圖文並茂
頭先我係日本出境
我同我老豆拎bno
我老母拎廁所板
check袋果陣要show passport(過金屬機之前)
我同我老豆就咁放完,show下passport就走得
我老母要佢除埋鞋先比佢過

冇人會睇除非圖文並茂

年頭續我真係睇哂成份先續

銅鑼灣書店事件個期一入GOOGLE DOC有成60幾個人睇架
用bno出國記住要帶身份證

正常人都會帶身分證出街啦

上次廣島番黎果陣,地勤要求我出示身分證核對
除此之外都未試過俾人查證

9月去廣島用BNO咩事都冇好順利

冇人會睇除非圖文並茂

年頭續我真係睇哂成份先續

銅鑼灣書店事件個期一入GOOGLE DOC有成60幾個人睇架

香港人係咁,聞到棺材元寶蠟燭香味先識驚。
品客出唔到閘
孽瘤預備出手
有冇bno移民post?
問埋外祖父名 仲*左

唔知咪打N/A囉

唔比打N/A

我真係唔知

不孝子 問你老豆老母咪知囉

有啲人嘅家庭環境比較複雜,所以未必知都唔出奇

其實你唔知嗰啲只要係additional information 解釋返原因,紅星留空咗都會畀你過,NA都唔使填
做乜鳩

Remove 唔到this label 好核突呀~

笑死

你要remove埋塊野

你要remove埋塊野

姐係點

係要留呢張野嫁??
其實如果你一開始係搣底嗰塊膠呢係易搣好多
咁辛苦㨔上面塊黃色 label 出黎最後係徙心機

我一㨔就係塊黃色 label 好易㨔,反而塊膠㨔唔到

黃色同塊膠都好難
而家自己睇返都好好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞