『薪火post』BNO 續期資訊

1001 回覆
132 Like 2 Dislike
高估左速度,自膠一打

你要推多80幾個po先爆

LM
想問下係咪一定要photo evidence?
呢樣仲難過搵副署
想問下係咪一定要photo evidence?
呢樣仲難過搵副署

唔係... 我只係用 hkid 都申請到

(利申 有 countersign)
LM
兄弟姐妹係唔係唔可以做副簽?

有無人可以幫我副簽?

有無人可以幫我副簽?

呢度冇人識你呀杏加剷屌你老母!
BNO而家點先可以轉BC

有無人可以幫我副簽?

呢度冇人識你呀杏加剷屌你老母!

對唔住呀!杏加剷。
岩岩用bno喺西班牙入境
個海關睇兩睇就俾我過
冇吸到印
我叫佢吸返,佢話not necessary
之後我話我想儲入境印,佢都係話not necessary
求左佢好耐都唔肯吸,加上佢地英文唔算好
可能溝通上有誤會
結果我冇任何既入境證明就入左西班牙境
想問下巴打有冇試過?
依家有啲擔心出境時有阻礙
Thx
話說咩都整哂 寄左先發現無交住址證明
但今日收到DHL有兩份件收 有無人係唔記得比住證敗成功左 同埋兩份件係咪多數都有新bno到
冇副署人
副署係咪另一個BNO專業人士都得?
睇第2 d post話要BNO唔可以做副署
想問下
如果我舊果本BNO係99年簽發
部門係BRITISH CONSULATE HONG KONG
係當UKPA/ UKPS/ IPS/ HMPO簽發?
搵左持有效bno專業人士簽名
總共十日收到本新
剪左角既BNO可唔可以照寄去?
搵過老母話冇續過冇第二本,
咁仲續唔續得?洗唔洗副簽?

自己無啦啦會剪左角?
剪左角既BNO可唔可以照寄去?
搵過老母話冇續過冇第二本,
咁仲續唔續得?洗唔洗副簽?

自己無啦啦會剪左角?

巴打搵左咩人副署
想問下
部門係BRITISH CONSULATE HONG KONG

同問
想問下

同問

屌你字都唔識認
想問下

同問

屌你字都唔識認

母語教學,輕鬆吓啦
push
push
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞