『薪火post』BNO 續期資訊(106) 睇頂置 –– 抵壘政策 之 照咗肺未

1001 回覆
12 Like 2 Dislike

我上個禮拜到早兩日
日日working days都收到dhl return to shipper
係尋日無
點樣證明個leave outside the rules印係leave outside the rules 印
法律沒有禁止的話就可以做嘅法律原則
LOTR個印同short term visitor個印都唔同

想問下printed & sent 後大約會幾耐收到dhl 嘅sms,幾日前已經printed但完全無dhl消息
Thx 巴打繼續等下

尋日收到doc 今日收到bno
終於解決咗件事 唔使再煩
求解
睇頂置
喉!咪等吓囉,你有無見,每日都有人因本護照份件寫簡寫名而彈嚟彈去咩?doc有寫呢啲情況要點做,咪就係耐心啲等囉,太過份成個月都收唔到,咪問hmpo囉!呢條問題,老是常出現,追吓post已經解到!
想問下
Passport office已經經DHL寄左BNO
但係我睇DHL嘅文件追蹤
顯示個文件係英國機場退返比Passport office
之後我打俾DHL
佢話係Passport Office寫我個名時候
唔係寫我全名
所以過唔到英國海關

咁我而家應該點做?繼續等?
標準答案
睇doc
邊到睇?
頂置
睇左啦 感謝🙏
我年中寄 啱睇返原來9月寄咗封email畀我話疫情關係取消咗我申請 請問點做
做得好
副簽唔係專業人士,叫我再搵過個人副均簽,可以點搞?

終於。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞