『薪火post』BNO 續期資訊(106) 睇頂置 –– 抵壘政策 之 照咗肺未

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
我睇下會唔會游番黎

中間經咁多人手,到唔到PE 手都成問題!
佢職業唔知有無填,咪補返俾PE 會簡單啲,你亦可問PE 可否搵過個,相信亦唔會係問題嚟!

寫咗解釋冇副簽都唔得
去ig、fb開post,利用廣播,話俾你ws、tg啲聯絡人,俾佢哋知你要幫手!

朋友定義並唔止相熟嘅,同學師長同事上司下屬,長輩嘅朋友,朋友嘅家人等,識得你認得你,肯幫你簽就得。有人話自己極毒,但竟然搵到個打機朋友肯簽!呢個真係估唔到但好勵志嘅報告,希望各位毒宅巴絲唔好驚怕,走去個舒適區,開創人生!

唔搵唔知揸外國護照朋友多,唔出聲啲朋友點知要幫你手!
恭喜晒!
上網俾左錢準備好文件同舊bno正本
但無人肯副簽想問下有無地方收錢同人做副簽?

你咁問
好難有人突個頭出嚟話會幫你手喎

Your new passport is on its way
巴打係liverpool office ?
有冇人情況同我一樣 話printed都仲未收到BNO 出奇地屋企人同我一齊申請但佢哋已經收到
睇頂置
已睇咗 腥哂email + 打電話 都係冇反應
我同你差唔多時間..
但仲未搞掂
去ig、fb開post,利用廣播,話俾你ws、tg啲聯絡人,俾佢哋知你要幫手!

朋友定義並唔止相熟嘅,同學師長同事上司下屬,長輩嘅朋友,朋友嘅家人等,識得你認得你,肯幫你簽就得。有人話自己極毒,但竟然搵到個打機朋友肯簽!呢個真係估唔到但好勵志嘅報告,希望各位毒宅巴絲唔好驚怕,走去個舒適區,開創人生!

唔搵唔知揸外國護照朋友多,唔出聲啲朋友點知要幫你手!
等啦!有人彈咗三次,來來回回個幾月先收到!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞