『薪火post』BNO 續期資訊(106) 睇頂置 –– 抵壘政策 之 照咗肺未

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
28/8 being processed
等BNO改US visa個application阿
我都係817 processing
未過90日
過咗就等轉paper form la
25/8 processing
尋日approved 了
lm
幫個frd問,佢個application 8月19號being processed到而家都未收到,佢話check過email個邊冇send email俾佢話要補交其他野,有冇巴打都係呢段時間send過去都係咁樣

一排冇返嚟 想問咁係咪正常
我7月中寄過去 8月24 話收到 前幾日approved
我記錯哂 原來係7月頭寄 8月18號received 20號being processed 3號approved
你會入另一黑洞
我approve 左一個禮拜連DHL sms都無
我8月交 10月先見到個status
無啦 呢家online tracking service 都無埋 唯有慢慢等
同埋我係齊文件
我29號Approved, 30號printed and sent, 尋日4號傍晚先o係DHL個tracking website見到話shipment information received.
幾多號第一次收到DHL email?
想問下各位照肺而家咩情況?係咪爆晒?
用身份證大法申請失敗咗今日收到HM個邊寄返黎嘅信件
係咪3個要求
齊文件,都可以禮貌咁問下progress

10月先寄返份paper form過去?
仲未收到DHL email/SMS
睇公務員點睇
睇頂置
合符以下所有條件基本上可以肯定你有過BNO身份:
- 1997年7月1日前未滿11歲
- 身份證首次簽發日期為(06-97)或之前
- 香港出世而且出世紙寫有'Established'
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞