『薪火post』BNO 續期資訊(106) 睇頂置 –– 抵壘政策 之 照咗肺未

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
屌最驚過去前麵未拎到bno又要返黎香港拎麻撚煩
9月1號processing 到而家都無反應
其實如果佢搵副簽確認/補資料,會唔會通知我?
想問下有冇人試過依個情況
收到dhl 嘅sms話會送bno嚟, 但屋企冇人, 我經條link改咗去locker拎
有冇話通常幾耐先會再收到msg? 我見成個星期都冇update, 唔該
攪咗幾個月終於收到DHL sms
你唔去DHL個tracking睇下去到邊?
打熱線問啦
啱啱好三個月終於批
走出黑暗
阻住哂其他人申請
移咗民嘅你哋,會點樣繼續抗共?
https://lih.kg/2291367
我November 17 見到 “Passport printed and sent” 但無tracking info 又無收到DHL text. 係咪正常??
無咁快架,我之前都6日到先有
佢printed and sent只係話佢搵左dhl收件,唔代表dhl收左件
10月26彈回頭
今日11月19終於收到dhl sms了
DHL 第二次彈返本passport 比HMPO
點解彈兩次?
我上星期批左,但仲未收到sms...tracking code
改左locker拎唔會有另外通知msg/email
如果文件到左locker先會有msg
利申:前日係locker拎
想問下DHL 送貨前會唔會打電話confirm 有冇人收貨
唔會...
就咁送上黎
3-6日就有dhl email/sms
第一次可能係簡寫問題
第二次真係睇唔透
等待近4個月, 終於到, 多謝呢度咁多位幫忙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞