因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(10)

1001 回覆
213 Like 10 Dislike
蝦佳個頭型
暫時 3xx 個like, 2xx 個 dislike
邊個KOL 受歡迎/ 唔受歡迎
D廣告商有眼睇ge
我覺得蝦乾係想同佢鬥快生仔
佢應該要慶幸sona未生啦
唔係嘅話有排蝦乾妒忌同比較
正常係飲炒米茶
由開網店呃人錢已經有睇,但都無諗過留言
但睇到小朋友個頭仔扁到咁真係心噏
究竟要幾唔理佢先可以一日扁過一日都無人理?
碌廣告見到cherrietam拎個仔出嚟賣廣告
見到佢bb咁靚咁可愛真係廣告都睇得順眼啲

蝦佳d相真係張張都睇到有啲不安感
唔知蝦乾見到人哋個仔咁可愛又有廣告拍會有幾葡萄呢

仲要係明知有問題但賴遺傳同補充裝備咋
抱下搓下都唔做
兩個之前鬥整包
不過唔好講嫁得好唔好
睇sona整既包都正過臭蝦多多聲
起碼唔係得方包 人地有蔥花包肉鬆包
哎呀 sona又贏
都唔知邊個會跟蝦乾煮嘢食
成鬼日將啲簡單嘢例如醃肉 煮溫泉蛋複雜化
蝦公都唔係好人黎架啦
Hagone 唔想蝦佳阻住佢拍片 蝦公就唔想蝦佳阻住佢打機
咪係 洗撚睇佢咩
求其google都得喇 佢又唔係有咩過人之處既方法
佢咪又係靠google大神/書
去event做乜9要整甲?做人阿媽係咁架啦
想証明自己少奶唔駛做過得好呀?咁就咪撚扮揍仔專員啦
直接比工人揍,拍吓片同個仔玩咪算囉

又要扮揍仔揍到世界只有佢最忙咁,隻手又痛又盛
但照顧個仔嘅嘢無樣做得啱
睇到好忟
其實呢個世界有樣嘢叫假甲片
米去event先貼囉,返屋企米拆咗佢囉。好似化妝咁姐
唔整都得啦,乾乾淨淨
如果我見到有初為人母為揍仔方便唔修飾啲甲
我仲會有幾分敬重佢

當然啦,如果唔方便太赤裸對手咪痴甲囉
蝦佳全程郁都冇郁 成隻陳同佳公仔咁 啲人真係有口得
佢地啲test做到就得
第一次做唔到差少少都係等下次再去睇下到唔到合理範圍
其實係健康上冇大問題就會算
仲真係正常範圍咩其實都扁得幾誇張
尤其貼埋扁頭症張相對比係一樣 一啲弧度都冇
老老實實 朋友同事有小朋友 上網睇都好
未見過個bb個頭扁到咁
可能我見識少 頭扁點做成 有咩避免/要做
我都會up到 因為係正常諗都諗到啦
但識既人第一次見頭咁扁
蝦佳個頭型真係偏得好恐怖
屌唔撚識養就唔好生啦
好唔親密嘅感覺
蝦乾想將頭扁屈埋遺傳 佢自己都扁扁地
醫生同遺傳真係無敵架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞