因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(10)

1001 回覆
213 Like 10 Dislike
啲菜心要一條條打直插係到
秋葵黎嫁
呻辛苦就唔好整係有心對老人家好,就唔會嫌辛苦
利申:自從疫情之後,同老爺奶奶做節慶生都係我煮,煮哂俾一家七個人,係好攰,但我冇呻過,因為見到大家食得開心,兩個老人家滿足就夠

因此再次證明蝦乾係為左攞光環
蝦乾:生完仔要做運動修身,
要襯呀仔未太出多啲片扮好媽媽
仲有抽時間整甲同去event 扭下屎忽
邊有時間練字🙂
練字呢家嘢幾年後無拍片題材先翻拍啦
未大*
可能等蝦毛返學、開始揸筆寫字
會攞返出黎拍
唔係講笑,search #AliceInKitchen呢個tag睇,真係無邊味餸見得人,連粒滷水蛋都”岩岩慘慘”

小資女>北歐淘寶師>結婚專家>烹飪大師>育兒KOL,多才多藝,唔簡單呢
唔明蝦姐點解要扮有錢,到底有幾睇唔起自己,人人能力都唔一樣架啦
仲有書法專家,名牌專家,攝影專家,LC收藏家,資深Home tour深度遊領隊
重有日文達人 大書法家 專業攝影師 RV忠粉 Celine忠粉 Chloe忠粉
資深Home tour深度遊 絲打好幽默
崠同Sona一定笑死
我買親丸類,最少一磅起,人哋好計d
佢個綠茶紅豆餡好似糞便
有圖慎入
蝦嬸你真係柒到冇人有
文盲程度拍得住盤兒
賣餐具令人津津樂道超越老翻元祖蛉蛉
育兒(唔係虐兒啊)拎光環勁過崠搵自己個女做陪襯
公審老公陰濕過水魚
扮貴婦扮專家柒過pkj扮abc
暗踩朋友明爭暗鬥人際關係差過至少有期間限定bae 嘅盤兒
個樣劣化程度直迫失修崠
同viewer交流語氣就嚟閪過catgirl
Cheap到做淘寶忠粉就連以前嘅肥蛙都甘拜下風
集所有beggar嘅柒野於一身咁完美嘅蝦去邊度搵?
蝦公係男拔仔,本身家底應該唔差
可能驚比蝦公d親戚朋友睇唔起呱
所以要係social media 扮有錢 知書達禮
但呢啲嘢冇得扮
我係佢就寧願少做少錯
好過越做越柒見真章
我有啲好奇蝦佳大左上幼稚園 呀佳手册上母親職業一欄寫乜好

家庭醫生?作家?攝影師?騙子?
絲打完美整合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞