因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(10)

1001 回覆
213 Like 10 Dislike
初初見佢reply comment話conner已經幻想到佢讀音
真 開段片出黎聽 好尷尬
正常砌野俾仔 唔興奮 都唔會怨啦
乜都想親力親為 最緊要見到個仔訓得舒服

佢老豆十萬個唔願意 唔係扮架喎
點都要善意提醒miming 啦
一睇就知佢老公跟本就on9一名
又冇思考又聽哂老婆話個隻
所以佢從來都唔會知道有咩問題
閪乾見人生佢又話要生 閪佬又聽佢話
結果生完咁既樣 同埋發覺都係中意me time多啲
打機扮靚修身緊要啲
結果冇人理個仔
死裙腳仔媽寶款
所以蝦佳搞到咁一定係你兩公婆責任嚟 咪撚再賴遺傳賴醫生
實俾人改花名
蝦乾d 指甲好恐怖
佳仔一郁就俾佢d 靚靚指甲拮親
咁多絲打好心提佢,但都唔肯去拆撚左d 指甲
好慘 如果跟老豆步伐入DB
應該日日有人搵Conner去玩Happy Corner

蝦佳 希望你長大成人後 自主性大啲 幫自己改名
好正個標題
繼續每日留名
佢老公本身驗到有個反應都知對小朋友無感
佢都係忠於自己

分分鐘係蝦乾 人有我有 想要bb自己拮穿個套
焗住要
樣又似陳同佳 老母又將毒撚Charlie Brown 配落蝦佳身上 仲要連名都叫corner 好似已經預視到蝦佳嘅未來
上個po都有人睇過話
佢床頭嗰啲公仔會積咗好多塵 對個仔肯定冇好處
佢都仲可以話媽媽最喜歡見到的畫面
佢份人都幾pk 最喜歡見到個仔受罪
下?佢老公唔想砌?
唔通個老婆砌?
兩個都唔想生咁既款 想點
蝦佳無人錫好慘
佢係覺得幽默定係真心話
唔生咪得
蝦佳要對住個咁嘅老母先係一世嘅惡夢
佢兩公婆仲要嫌張BB床阻住佢哋開唔到衣櫃道門
咁唔滿意就放個仔比老爺奶奶湊啦diu
佢最鍾意同人作對
一早都大把絲打叫佢理吓扁頭蝦佳 結果呢?
支持
同佢隻腳相比起黎 塊面濕濕碎
隻腳似walking dead既喪屍

個仔瘦到成條柴咁都話肥
如果唔係咁戇鳩點會揀蝦乾
比蝦乾捉住走唔甩
睇佢同佢個仔嘅互動個氣氛好尷尬呀
好似兩個唔熟嘅人喺度玩緊
同beth完全唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞