因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(10)

1001 回覆
213 Like 10 Dislike
冇哂廣告費冇錢擺百日宴 威唔到
懷疑佢呢排帶口罩餵奶因為蝦佳打乞嗤
見到佢tag老仙就知佢又想反擊佢仲有朋友
你個friend po story都唔理你啊柒頭
好 撚 柒 啊
我100日個陣仲肥過佢
我睇到呢度都呆咗
個仔打乞嗤正常會去睇下佢有冇流鼻涕呀嗰啲
佢即刻縮
好似茶茶佢老公掂佢,佢即刻縮嗰一下
我家姐姐夫見到自己個b打乞嗤 冇縮開之餘 仲會覺得佢好得意 笑笑口扮返佢個乞嗤嚟引個b笑...
或者可能佢知擺百日宴都冇人黎
蝦佳真係慘連長老都唔鐘意佢
依家佢班be朋友掛住扮靚 staycation
邊得閒理佢

好似得番肥安會留下言
佢奶奶應該好心淡
心淡到唔想理嗰種
其實搞成咁真係蝦乾攞嚟...
單親家庭長大,學歷唔高,但大個左都叫做搵到下錢,同個老公組織左個小康之家,個仔出左世無耐阿爸就過身。如果佢唔係咁心高氣傲,又鐘意充,鐘意攞光環,即使係條條片都vlog個仔同自己生活嘅嘢,好似beth mingsze咁,其實都唔會咁多人追擊佢,仲可能會欣賞佢由細到大雖然冇母愛,生左仔冇阿媽幫手教路,老竇過左身,都仲咁比心機湊仔打理屋企,會欣賞佢
Beth mingsze都係屋企有錢或者小康,但從來唔會好似佢咁充,乜都要攞嚟曬命。人地都好少會講老公屋企人同老爺奶奶,但冇人質疑過佢地係咪同嗰邊關係唔好,因為佢地一直嘅做法都係唔會擺自己/老公屋企人出嚟講,再加上喺鏡頭前同埋應付正面負面comments都好過佢好多,大家唔會doubt佢地同身邊嘅人關係好唔好
但係蝦姐平時都閪,得閒就講一兩句奶奶真係好好呀,奶奶買嘢俾佢又話奶奶爆seed令人感覺好夾硬,專登咁講俾你班haters聽,我有奶奶錫㗎
你做多左喇
真實反應扮唔到
佢咁樣真係好撚仆街
佢個反應令人好反感
有咁嫌棄自己個仔打乞痴 就咪9生啦屌
推到蝦乾收皮!
以蝦乾唔執輸性格,爭做第一個生仔就覺得好威威
自以為比其他高一等
但喺我地眼中其實成班都係一堆雷
佢結婚d姊妹竟然係be嗰班
心諗你冇中小同?定蝦乾睇唔起班中小同
睇返佢講結婚嗰條片就覺得好笑...
又話戴金器配晚裝好怪,但係又著中式裙褂配西式鞋...仲不停話覺得好靚成條片就係showoff兩對RV...又話如果唔多金器嘅話就好似佢咁揀條褂后啦
我再睇Sona條片...人地著嗰件係褂皇再戴到成身金器,但係隻字都冇提過自己係著褂皇呀有幾多金器Sona晚裝都冇配金器,因為有奶奶送嘅一set鑽石但係佢都冇刻意攞呢兩樣嘢嚟曬,只係輕輕一句就算
一陣又話要揀間好啲嘅中餐,唔好食到人肚痛,話自己揀嗰間中餐好出名㗎屌你係咪講緊廢話呀?Sona擺Ritz Carlton,佢都係一句帶過話因為圍數多選擇唔多,唔會喺度吹Ritz有幾出名
根本係崩口人忌崩口碗 話自己個人比較傳統所以就唔去Sona婚禮 咁傳統你又唔著褂鞋?夜晚唔戴金器敬酒?係佢自己酸咋嘛
講得好啱呀絲打
特登出po講話帶金器好娘感覺好造作
為咗掩飾冇金器而講
結婚嗰陣就算你幾唔鍾意金器,d長輩都會送
唔通同全部親戚長輩話唔好送金畀我呀
我唔要我覺得好娘咁呀
就算你唔想帶,自己呀媽哩邊都迫住敬酒要帶
尊重返d長輩帶返佢地送嘅禮/祝福
根本佢就冇親戚送畀佢 大方d講仲好啦
同班friend 已經完全唔同步 Sona同凌辱仙日日去買名牌著靚衫影靚相Staycation
其實hagone應該要群下Kiko Eli Beth 已經生左BB果班 不過人地唔會so佢喇
差到連個孫都唔理
佢點會埋到嗰堆...人哋嗰種湊仔方法冇哂me time架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞