因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(10)

1001 回覆
213 Like 10 Dislike
夢見蝦乾去親Fancl都係拎cash coupon換product🙃
近鏡好難頂
想扮自己掛住湊蝦佳冇力執自己個樣?
點樣屋企餵奶要戴口罩?蝦佳都驚咗你呀
啲cash coupon 係pr俾? 仲話自己真金白銀自費
仲要賴話係遺傳
明明啱啱生出黎咩事都冇嘅
擺明你個人唔肯抱啦
搓頭呢啲前人智慧你睇書問醫生都未必答你一定有用啦 係睇你肯唔肯為bb做多步
佢會為bb?
最緊要唔好搞到媽媽產後抑鬱🙂
醫生一定會叫你唔好用枕頭,但蝦佳個後尾枕平到咁你係無辦法唔用
Bb初生時個頭訓係到佢唔識轉,要我地幫佢訓左定右
蝦乾緊係無啦,人地訓左就算

我唔敢講蝦佳唔夠重,因為幾年前我仔出世都比較瘦,都諗住餵人奶,但驚佢唔夠飽索性飲奶粉,起馬佢又夠飽我又夠訓,人奶光環唔係人人都有得拎。

同埋飲黑糖珍珠呢,中醫角度係濕性食物,所以蝦佳會有濕疹。

利申細女細蝦佳十日,個女喊唔訓教就餵奶餵到佢滿足訓為止。

唔係揸住奶樽餵完就算嫁,人地bb黎嫁咩都唔識嫁
原來自己無真心白銀買㗎?
咁啲減肥藥都係換返嚟?
之前做仔科 老細見啲b頭仔扁扁地就會叫屋企人抱多啲bb摸佢個頭仔陪佢玩下
未生仔同埋啲例子都唔太極端 唔太信
多得蝦佳比我見識下
我都有就呢個問題 問過骨科醫生 問過健康院 去過矯形中心整頭盔。
健康院的確會叫你唔使點理。佢本書仔都係咁講,bb頭歪?外觀既野唔使咁介意。
正如有胎記咁,外觀既野唔介意就得。
推 幾時收皮
好似蝦乾咁睇睇下又幾鐘意咪得
痴線
自己冇腦就算 唔好扮專家周圍教人啦

comment好睇過佢條片
唔夠奶水搞到個仔有結晶尿都可以教人點多啲人奶

佢啲專家口吻好難頂
到時蝦佳真係變做自閉角落蝦佳
蝦乾淨係簡啲讚佢讚蝦佳既comment like
班友為雙11 做準備
呢d咪就係佢口中善意既comment囉
真係擺到明打喊路都比佢講到開心
你老咗咁比人綁住再打個喊路睇下係咪咁開心
對住個仔都要戴埋口罩 jm9
你當個仔係疫症b定驚你啲on9會傳染比佢
蝦佳個樣係
咩人先會繼續睇屎盤同蝦乾
兩個極品 不學無術 冇賣點 人品差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞