因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(10)

1001 回覆
213 Like 10 Dislike
個人格衰連張相都upload到變扁頭
仲要係下巴到用,蝦佳大個仔之後嗰位一定有印
第一次留言 平時好少睇佢
但見到佢咁湊bb法真係睇唔過眼
就算可能你話同佢玩或者照顧佢冇拍出黎
都唔會兩個月時就train佢轉身 仲要咁快扔入房熄哂燈架
見佢張床仲要一啲吊住既玩具都冇 成日比人綁係到
安全感對小朋友真係好重要囉 喊咁耐都唔去睇下
蝦乾好心你 未準備好做人老母就唔好生啦兩公婆都一擔擔
有冇人po去老母王國度?
Connect埋d阿媽,推到蝦乾收皮
唔怪得之蝦乾扭曬屎忽花啦
原來自費又係假嘅
佢到底有咩係真
蝦佳好慘,自己老豆老母都唔錫佢,個老母仲要用惡夢黎形容自己,抱都唔多抱下,日日生活惶恐之中....其實bb feel到㗎, 同埋真係未見過有bb個頭可以扁到咁樣...佢兩公婆平時究竟有冇抱下自己個仔,扁到呢

阿佳打個乞嗤,老母即刻向後縮
有冇咁嫌棄個仔啊?

我哋重溫下佢當初到底想唔想生

我有表明過我唔係好想生
想生嘅係小熊貓

呢個Q and A係佢已經有BB嘅時候有人問
我dllm未諗清楚生唔生就唔好生佢出嚟
用個套扑嘢唔係好難啫係咪啊?
覺得生個仔係好似虐待自己冇自由咁
生得出就預咗㗎啦 生咗出嚟又唔鍾意佢
真係戥佢個仔慘 有個咁癲嘅阿媽
人哋pr排山倒海咁送嘢俾蝦係真因為佢會真金白銀買一定會#自購#非廣告

對於蝦姨嚟講 瘦就係靚 蝦佳重左就俾佢老母話肥左 所以係我地眼中蝦佳係瘦 但係蝦姨角度就係standard 甚至係肥

Lm
呢張圖要save低
新po要貼堂!
呢度蝦乾就話係fancl 忠粉經常自購
條片又聲明唔係廣告
但上面有絲打又話蝦乾係用cash coupon
其實而家睇落都唔覺蝦公想要小朋友 見佢玩game好似仲興奮過對住自己個仔
淆雞精都係啦
唔好生啦佢
見到咁冇腦湊仔真係驚個仔會營養不良死
係奶奶從來都唔同我講嘢唔係唔俾説話佢聽
Hsbc最近都俾中國同美國搞緊要炒一定炒下面d人,望就望蝦公唔好俾人炒啦
如果係奶奶話想抱孫 應該會爆seed上黎煮陪月餐俾佢順便探下蝦佳
但好似唔覺奶奶有見過佢咁

所以似係蝦乾為咗母憑子貴 呃多d sponsor轉型而生仔
一係想喺班BE姊妹面前威威 要爭做第一個生仔
我都覺得係咁 根本蝦公同佢奶奶都唔想要佳佳 係Hagone想生個仔出嚟拍片 打造佢理想嘅完美北歐風少婦人生
點知因為蝦佳依家日日比人追撃
tui
留意番 小熊貓都只係”想有”小朋友
由頭到尾都無話中意小朋友
可以係人有佢有 養兒防老
唉 根本兩公婆都唔中意小朋友更加唔想湊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞