因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(10)

1001 回覆
213 Like 10 Dislike
佢呢碗應該係五更飯...7am食既...正常就咁一碗飯既
四個月喇 除左Chanel絲帶一件玩具都冇
仲有個大charlie brown公仔扮照鏡
風化雨Summer Ha
佢連啲emoji都勁撚奇怪🧐🧐🧐
邊個會咁用👊👊🤬🤬🤬
有d擔心夏子康被痴線西鬧到壓力爆煲,又當街露j
啲錯別字連5p字都講唔上 勁似啲唔識打字啲呀伯用語言輸入
佢係咪病咗?又戴口罩
蝦佳又繼續訓床
大大下識講嘢會唔會叫個鏡頭做媽媽
除左睇到佢湊仔好燥之外
見到點解仲有人幫佢口真係好想知係咩人先覺得佢無問題
講真我之前因為鍾意仙仙
所以都有follow佢 但一直對佢真係完全無好感
覺得佢份人好扮野好閪 頂唔順就unfollow左
而家見佢湊仔啲野真係好炆
唔明點解仲有人鍾意佢
以蝦乾日影夜影 乜都擺上網既性格
點解唔見佢提bb滿月 100日?
分明佢對蝦佳唔上心 可能過咗都唔知
希望mon po蝦見到一歲嗰時會同蝦佳慶祝下 俾啲愛佢
可能係佢爸爸過身唔提得
其實現實就係蝦乾邊手機mon post邊所謂陪蝦佳
得閒少少就同蝦佳seflie放story呃like
然之後繼續自己mon post由得佳佳訓床玩手指
我like晒痴線西留風化犯嘅comment
第一次留言估唔到就係留比佢 本身都鐘意睇嘅 但餐具事件之後而家睇佢湊仔湊到咁真心好忟 bb個頭真係睇見都肉痛
其實佢與其不停諗買咩枕頭比個仔訓 不如真係抱佢多啲 輕輕力搓下佢個頭 手痛咪比阿b伏係自己度 一隻手護住佢個背 一隻手搓頭仔
我老母話我出世嗰時都有一邊頭扁 醫生定護士話可能係我喺個肚入面成日訓埋一邊 但只要抱住我多啲搓下個頭 話幻想下好似摸緊個大西瓜咁搓就冇事 結果到左2-3個月就好返哂
搓大西瓜咁搓

好名
我老母真係咁講😂話第一眼見到真係想喊 聽醫生咁講佢地我老顛就日日夜夜咁搓 就冇事喇
覺得個小朋友好慘 生仔真係要考牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞